Τοπικά

Θ. Παιδής: Στηρίζουμε το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης – Πράξη ζωής η αιμοδοσία

Σταθερά στο πλευρό του δραστήριου Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης βρίσκεται ο Θανάσης Παιδής, στηρίζοντας τις δράσεις που διακρίνονται για το σημαντικό κοινωνικό αποτύπωμά τους.
Στο πλαίσιο αυτό έδωσε το παρών και στην πρόσφατη αιμοδοσία που πραγματοποιήθηκε στο Πολιτιστικό Κέντρο Φαλάνης, διαδικασία την οποία συνέδραμαν το Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας και οι εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού.

Ο κ. Παιδής είχε την ευκαιρία να συγχαρεί την πρόεδρο Ειρήνη Μάνη και όλα τα μέλη του Συλλόγου για την άοκνη δραστηριότητά τους. Αυτός είναι και ο λόγος που ο Θανάσης Παιδής στηρίζει έμπρακτα το έργο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης, απόφαση συνειδητή και αυτονόητη με δεδομένη την τεράστια προσφορά του φορέα στο κοινωνικό σύνολο.

«Είναι σημαντικό να δίνουμε αίμα και έτσι αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία το μήνυμα της Προέδρου σε κάθε οικογένειανα υπάρχει τουλάχιστον ένας αιμοδότης» τονίζει ο Θ. Παιδής, ο οποίος πέρα από το γεγονός ότι είναι ο ίδιος εθελοντής αιμοδότης στηρίζει με κάθε δυνατό τρόπο το έργο των Συλλόγων Αιμοδοτών.

«Η προσφορά αίματος αποτελεί μία από τις ύψιστες πράξεις αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο. Αφιερώνοντας λίγα λεπτά από το χρόνο μας χαρίζουμε ένα αγαθό που μπορεί να σώσει μια ζωή.
Στην εποχή της πανδημίας οι ανάγκες σε αίμα είναι ακόμη μεγαλύτερες, γι’ αυτό και οι οργανωμένες προσπάθειες όπως του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Φαλάνης – και των άλλων Συλλόγων της περιοχής μας – αποτελούν δράσεις μέγιστης κοινωνικής συνεισφοράς.

Εμείς θα είμαστε πάντα κοντά στο κίνημα των εθελοντών αιμοδοτών, στηρίζοντας έμπρακτα τους φορείς του ώστε να είναι εφικτή η κάλυψη των τεράστιων αναγκών που υπάρχουν τόσο σε τοπικό επίπεδο, όσο και πανελλαδικά.
Στόχος, είναι η Ελλάδα επιτέλους να γίνει αυτόνομη σε ότι αφορά την επάρκεια αίματος» υπογραμμίζει, κλείνοντας τη δήλωσή του, ο Θανάσης Παιδής.

 

Share

Πρόσφατα άρθρα

Σήμερα οι εκλογές για τη νέα Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας

  Σήμερα Κυριακή 10 Μαρτίου από τις 9 το πρωί μέχρι τις 6.30 το απόγευμα…

10 Μαρτίου 2024

Δύο Βολιώτες στα θύματα των Αλβανών που «ρήμαζαν» φορτηγά

  Άλλες τρεις κλοπές, εκ των οποίων δύο στον Βόλο, εξιχνιάστηκαν για τη δράση δύο…

10 Μαρτίου 2024

Ο Μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος σε 60’’ – Είναι Κυριακή της Αποκρεώ (video)

Παρακολουθήστε το σύντομο βιντεάκι που ετοίμασε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Δημητριάδος και Αλμυρού, κ.Ιγνάτιος, για την…

10 Μαρτίου 2024

Εξαγριωμένος γορίλας επιτέθηκε στους φύλακες πάρκου

Λες και έπαιζαν σε ταινία του King Kong ένιωσαν επισκέπτες ζωολογικού κήπου στο Τέξας που…

9 Μαρτίου 2024

Οι πλημμύρες στη Θεσσαλία από το 1540 μέχρι τον Daniel – Τι έλεγε ο Στράβων πριν από 2.000 χρόνια

«Η πιο μεγάλη πλημμύρα, που σημειώθηκε παλαιότερα στα Τρίκαλα, είναι αυτή του 1907. Τις απογευματινές…

9 Μαρτίου 2024

Η ποιήτρια Αγγελική Θάνου στο 10ο Γυμνάσιο Βόλου

Στο πλαίσιο Δράσης «περί διαχείρισης συναισθημάτων και δημιουργίας ποιήματος» στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Γυμνασίου…

9 Μαρτίου 2024