Αθλητισμός

Τέταρτη συνάντηση των παλαιμάχων της Νίκης – Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου

Με αρκετά νέα πρόσωπα των Βετεράνων της Νίκης Βόλου πραγματοποιήθηκε η τέταρτη συνάντηση την περασμένη Δευτέρα στην ταβέρνα «Σταθμός». Κυριάρχησε και πάλι το κέφι για διασκέδαση, το οποίο κράτησε έως αργά το βράδυ. Τα τραγούδια της κομπανίας απογείωσαν τους παρευρισκόμενους, με αποτέλεσμα οι κανάτες με το κρασί ν’ αδειάζουν σε χρόνο ρεκόρ…
Στην παρέα την έκπληξη την έκανε ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Αχιλλέα Φαρσάλων Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος με το μπουζούκι έδωσε μία άλλη νότα στα ρεμπέτικα τραγούδια.
Η κιθάρα του Βετεράνου Β. Λεφάκη δυστυχώς αυτή την φορά δεν είχε και πολλά κέφια. Στο τσακίρ κέφι μία χορδή της εγκατέλειψε την… προσπάθεια, αλλά τα δύο μπουζούκια δεν άφησαν κανένα κενό.
Το επόμενο ραντεβού ορίστηκε για τις 13 Ιανουαρίου, με την υπόσχεση του Βετεράνου Απ. Τζουβάρα να συμμετάσχει με το μπαγλαμαδάκι του. Στη συνεστίαση συμμετείχαν οι Καραηλιού Γ., Ακτσιαλής Α., Νάνος Σ., Λεφάκης Β., Ρέντης Χρ., Νικολόπουλος Ν., Σταμουλάκης Β., Ναλμάντης Θ., Μπακάλης Απ., Παναγιωτόπουλος Γ., Στεργιόπουλος Γ., Θεοδώρου Θ., Κοκκινάκης Κ., Ζαφειρίου Π., Βαταμίδης Δ., Ντίνου Κ., Τζοβάρας Απ., Αγασιώτης Ν. και Καϊμπαλίδης Τ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το