Αθλητισμός

Τεστάρει τη νέα διάταξη η Νίκη στο φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας

Ένα καλό τεστ για τον νέο σχηματισμό θα αποτελέσει το φιλικό της Νίκης με τον Απόλλωνα Λάρισας. Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 17.00 στο γήπεδο της Φιλιππούπολης και θα καλυφθεί ζωντανά από το Blue Heart TV.

Μετά από αρκετές ημέρες χωρίς φιλικό και έπειτα από το «ξεμούδιασμα» με τον ΠΑΟ Καλλιθέας η Νίκη σήμερα δίνει ένα δυνατό τεστ. Στο γήπεδο της Φιλιππούπολης αντιμετωπίζει τον Απόλλωνα Λάρισας σ’ ένα ματς που θα αρχίσει στις 17.00 και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Blue Heart TV στο You Tube.
Ο συγκεκριμένος αγώνας αποτελεί μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τον Στάικο Βεργέτη αφενός μεν για να δει τους παίκτες του απέναντι σ’ έναν δυνατό αντίπαλο, αφετέρου δε για να δοκιμάσει τη νέα διάταξη. Θυμίζουμε ότι ο 43χρονος προπονητής το τελευταίο διάστημα χρησιμοποιεί το 3-4-2-1 και λογικά θα το πράξει και σήμερα.
Αυτό υποστήριξε και ο άμεσος συνεργάτης του, Κώστας Σταμέλος, ο οποίος δήλωσε για φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας: «Δυστυχώς κανονίζουμε τα φιλικά και μετά ακυρώνονται. Τώρα κλείσαμε φιλικό με τον Απόλλωνα Λάρισας στη Φιλιππούπολη. Κατά πάσα πιθανότητα θα δοκιμάσουμε τον ίδιο σχηματισμό, για να δούμε και στην αμυντική φάση πώς θα ανταπεξέλθει η ομάδα».
Επίσης ο κ. Σταμέλος μίλησε για τα εξής θέματα:

Για την επιστροφή στα φιλικά παιχνίδια με τον αγώνα εναντίον του ΠΑΟ Καλλιθέας: «Πράγματι μας προβληματίζει αυτή η απουσία φιλικών αγώνων που είχαμε μέχρι τώρα. Παρόλα αυτά ήταν μια καλή προπόνηση για εμάς και ήταν το έναυσμα για τον νέο σχηματισμό που εφάρμοσε ο προπονητής. Βέβαια δεν καταφέραμε να βγάλουμε τόσο ασφαλή συμπεράσματα όσον αφορά στην αμυντική λειτουργία. Παρόλα αυτά ήταν μια καλή προπόνηση κι ένα καλό ξεκίνημα για τον νέο σχηματισμό».
Για το αν άλλαξε το πλάνο της προετοιμασίας η έλλειψη φιλικών: «Είναι ακόμη νωρίς. Υπάρχει ακόμη χρόνος για την έναρξη του πρωταθλήματος, όποιο κι αν είναι αυτό. Υπήρξαν φιλικά που αναβλήθηκαν. Το ματς με τον ΠΑΟ Καλλιθέας ήταν ήδη προγραμματισμένο. Ευελπιστούμε στο μέλλον να έχουμε πιο δυνατά φιλικά».
Για την επανεμφάνιση του Λούκας Γκαρσία: «Τον γνωρίζουμε από πέρσι. Ξέρουμε την ποιότητα που έχει, ξέρουμε τα χαρακτηριστικά που μπορεί να φέρει στην ομάδα και την Τετάρτη πήραμε μια πρώτη γεύση. Σίγουρα μπορεί να δώσει πολλά περισσότερα μετά από τον ρυθμό που θα αποκτήσει μέσα από τις προπονήσεις. Στην έναρξη του πρωταθλήματος θα είναι έτοιμος».

Για τα νέα παιδιά που αγωνίστηκαν την περασμένη Τετάρτη: «Η φιλοσοφία του κ. Βεργέτη είναι να μην ξεχωρίζει νέους και πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές. Αν αυτός που μπαίνει στο γήπεδο κάνει τη δουλειά του, παίρνει τις ευκαιρίες και αποζημιώνεται γι’ αυτό, όπως έχει δείξει ο προπονητής».
Για τον Τζιμ Πάπας που δοκιμάστηκε: «Είναι ένα παιδί που έχει κάνει κάποιες προπονήσεις με την ανδρική ομάδα και με την ομάδα Κ19. Στο ματς της περασμένης Τετάρτης έκανε την πρώτη τη σου συμμετοχή. Θα συζητήσουμε με τον προπονητή και θα δούμε τι θα γίνει».
Για το αν η χρήση συνθετικού χλοοτάπητα για ένα φιλικό παιχνίδι αλλάζει τις σκέψεις του προπονητή για διάφορα θέματα όπως π.χ. τον σχηματισμό που θα χρησιμοποιήσει: «Για τον σχηματισμό όχι τόσο. Ο πλαστικός χλοοτάπητας μάς δυσκολεύει όσον αφορά την επιβάρυνση που έχουν επιβαρυνθεί οι ποδοσφαιριστές από άποψη φυσικής κατάστασης. Όσον αφορά τον σχηματισμό δεν έχει καμία σχέση. Ό,τι δουλεύουμε σε φυσικό χλοοτάπητα, το κάνουμε και στον πλαστικό».
Για τη μη χρησιμοποίηση του Κώστα Περιστερίδη στο παιχνίδι εναντίον του ΠΑΟ Καλλιθέας: «Δεν υπήρχε κανένα πρόβλημα με τον Περιστερίδη. Απλά πήραν χρόνο συμμετοχής ο Παπαδόπουλος και ο Κοντοστάθης».

Προπονήσεις και εγγραφές
στην Ακαδημία της ΠΑΕ Νίκη
Η νέα σεζόν για την Ακαδημία ποδοσφαίρου της Νίκης, που έχει περάσει στα χέρια της ΠΑΕ, άρχισε επίσημα από χθες, ενώ καθημερινά γίνονται νέες εγγραφές στο γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς». Οι ώρες επικοινωνίας είναι 10.00-14.00 και τα τηλέφωνα 24210-85221, 6974941072.
Σε σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Νίκη, τονίζονται τα εξής: «Οι νέες ακαδημίες του συλλόγου μας, υπό την αιγίδα της ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924, είναι έτοιμες να φιλοξενήσουν το μέλλον του μαγνησιώτικου ποδοσφαίρου. Οι εγγραφές και οι προπονήσεις ξεκίνησαν. Να έχουμε άπαντες, διοίκηση, προπονητές και μικροί αθλητές, μία υγιή, δημιουργική χρονιά».

Share

Πρόσφατα άρθρα

Βουλή: Καταψηφίστηκε η πρόταση δυσπιστίας για τα Τέμπη από 159 βουλευτές

Μετά από μια συνεδρίαση που διεξήχθη σε πολύ υψηλούς τόνους, η πρόταση δυσπιστίας που είχαν…

28 Μαρτίου 2024

Προέβλεψαν οι Simpsons (και) την κατάρρευσης της γέφυρας της Βαλτιμόρης;

Μέχρι και την κατάρρευση της γέφυρα της Βαλτιμόρης είχαν προβλέψει οι Simpsons, υποστηρίζει χρήστης του…

28 Μαρτίου 2024

Την Παρασκευή η ανακοίνωση του νέου κατώτατου μισθού: Αύξηση μεγαλύτερη του 6% – Μικτές αποδοχές μεταξύ 830 – 840 ευρώ

Κλείδωσε και ανακοινώνεται αύριο, Παρασκευή από τον πρωθυπουργό ο νέος κατώτατος μισθός ο οποίος και…

28 Μαρτίου 2024

Στρωμένος με ναρκωτικά ο δρόμος του πρόσφυγα προς την Ευρώπη – Ο επικίνδυνος «σταθμός» Ελλάδα

Φαίνεται πως πέρα από τα φυσικά εμπόδια, τα κυκλώματα και βίαιους πολλές φορές συνοριακούς φρουρούς…

28 Μαρτίου 2024

Πάνω από 1 δισ. «σήκωσαν» οι Έλληνες από τις καταθέσεις τον Φεβρουάριο

Νέα μείωση 1,068 δισ. ευρώ σημείωσαν οι καταθέσεις του ιδιωτικού τομέα τον Φεβρουάριο (μείωση 5,2…

28 Μαρτίου 2024

Καναδάς: Αγωγές από σχολεία κατά Facebook, Snapchat, TikTok – Τους κατηγορούν για διατάραξη της μάθησης

Έλλειψη προσοχής, κενά στη μάθηση και αυξανόμενη κατάθλιψη μεταξύ των μαθητών: Σχολεία του Καναδά προσέφυγαν…

28 Μαρτίου 2024