Τοπικά

Tέσσερις οικογένειες χρειάζονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης

 

Σε ανάγκη βρίσκονται τέσσερις οικογένειες με παιδιά, για τις οποίες η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου, ζητεί τη συνδρομή και τη στήριξη των πολιτών.
Οι τέσσερις οικογένειες με παιδιά βρίσκονται σε πολύ δύσκολη θέση και χρειάζονται τρόφιμα, κρέας, γάλα και είδη πρώτης ανάγκης.
‘Όπως αναφέρει η Ομάδα Αλληλοβοήθειας Βόλου «Δεν μένουμε παρατηρητές – Συμμετέχουμε στην πράξη – Δείχνουμε την αλληλεγγύη μας άμεσα. Συγκεντρώνουμε δωροεπιταγές από μεγάλα μάρκετ, ώστε οι οικογένειες να αγοράσουν βάση των αναγκών τους και με αξιοπρέπεια, χωρίς να υπάρχει υπερσυγκέντρωση τροφίμων».
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πηγαίνουν στο σούπερ μάρκετ να ζητήσουν μια δωροεπιταγή του ποσού που θέλουν να δωρίσουν και όλα αυτά συγκεντρώνονται στο Hive coffee & snacks Κασσαβέτη με Αναλήψεως από τις 09.00 ως τις 21.00 και στο καφεκοπτειο παντοπωλείο Los Gatitos Άνθιμου Γαζή 124 δίπλα από την κλινική Ελπίς ώρες καταστημάτων.
Επίσης υπάρχει μεγάλη ανάγκη για ρούχα για αγοράκια 4-5 χρόνων καλοκαιρινά. Παρακαλούνται τα ρούχα να είναι σε καλή κατάσταση, καθώς όπως αναφέρει η Ομάδα Αλληλοβοήθειας «Στηρίζουμε τις οικογένειες με αξιοπρέπεια. Δεν δίνουμε τα σκουπίδια μας. Για τα ρούχα καλείτε στο 6987980749 ανθρώπινες ώρες».
Για όσους βρίσκονται μακριά και θέλουν να βοηθήσουν μπορούν να το κάνουν μέσω PayPal στο https://www.paypal.me/allilovoitheiavolos ή να στείλουν μήνυμα στη σελίδα της Ομάδας.
Σε αυτές τις δύσκολες και σκοτεινές εποχές η κοινωνική αλληλεγγύη, η ενσυναίσθηση και η ανθρωπιά ας γίνουν ο φάρος των αξιών μας. Είχαμε, έχουμε και θα έχουμε μόνο ο ένας τον άλλον» καταλήγει η ανακοίνωση της Ομάδας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το