Τοπικά

Τέσσερα τα χειμερινά δρομολόγια στην άγονη λεωφορειακή γραμμή Σκόπελος-Λουτράκι

Τα χειμερινά δρομολόγια της άγονης λεωφορειακής γραμμής Σκόπελος-Λουτράκι και την κατανομή τους ανά 24ωρο. Τα δρομολόγια που αποφασίστηκαν θα εκτελούνται ως εξής: Από Σκόπελο αναχώρηση 7.00 και άφιξη στο Λουτράκι στις 7.55, από Σκόπελο αναχώρηση στις 13.20 και άφιξη στο Λουτράκι στις 14.15. Από Λουτράκι αναχώρηση στις 8.00 και άφιξη στη Σκόπελο στις 9.00, από Λουτράκι 14.20 και άφιξη στη Σκόπελο στις 15.20. Τις Κυριακές και τις αργίες τα δρομολόγια θα είναι ανεκτέλεστα.
Οι δημοτικοί σύμβουλοι κ.κ. Ευσταθίου Δημήτριος, Πατσής Ρηγίνος, Λεμονής Κωνσταντίνος, Καρβέλη Σπυριδούλα, Παπαχρήστος Ηλίας και Τσουκαλάς Ευάγγελος δήλωσαν ότι κατανοούν τη δυσκολία των ιδιοκτητών λεωφορείων, λόγω της συγκυρίας για παραπάνω δρομολόγια αργίες κ.λπ., αλλά τους προβληματίζει η μετακίνηση των συμπολιτών τους τις ημέρες που δεν υπάρχουν δρομολόγια. «Η Δημοτική Αρχή πρέπει να δώσει άμεση λύση για τις ημέρες που δεν υπάρχουν δρομολόγια είτε με μίσθωση είτε με άλλο πρόσφορο τρόπο» τόνισαν.
Σημειώνεται ότι η απόφαση για τα χειμερινά δρομολόγια ελήφθη ομόφωνα.

Μεταστέγαση υπηρεσιών στη Σκόπελο
Ακόμη το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη μεταστέγαση της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Πολεοδομίας και Περιβάλλοντος, του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών και του Γραφείου Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας στο κτίριο του Δήμου στη θέση «Άγ. Νικόλαος Κήπων» (πρώην κτίριο ΚΑΠΗ).
Αποφασίστηκε επίσης η μεταφορά του αρχείου των παραπάνω υπηρεσιών στο ανωτέρω κτίριο.
Τέλος, μετά από αίτημα του Σωματείου Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων Σκοπέλου, αποφασίστηκε η παραχώρηση ακινήτου έναντι ετήσιας μίσθωσης 50 ευρώ. Στο ακίνητο στεγάζεται το σωματείο 35 χρόνια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το