Αθλητισμός

Τέσσερα κύπελλα και 9 μετάλλια για τον Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στον 2ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας

12 αθλητές, 10 άλογα, 17 συμμετοχές, 4 κύπελλα, 9 μετάλλια, 15 βραβεύσεις. Με τις περισσότερες συμμετοχές και νίκες σάρωσε ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. στον 2ο αγώνα Ιππικής Δεξιοτεχνίας Βορείου Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, την περασμένη Κυριακή 12 Μαΐου.
Τις παραστάσεις έκλεψε ο μικρότερος αθλητής της ομάδας, Δημήτρης Παΐλας, ο οποίος κέρδισε με εξαιρετικές κριτικές το κύπελλο στην υψηλότερη κατηγορία Παίδων Α5, και ασημένιο μετάλλιο στην Α3 Παίδων.

Στην κατηγορία Α3 Ενηλίκων νικήτρια ήταν η Καλλιόπη Περράκη με τη Bianca Fau, χάλκινο για την Εύη Καραπετσάκου και τη Lyra, 4η η Χριστίνα Λιάλη με το Darius η οποία απέκτησε την άδεια συμμετοχής σε αγώνες μόλις πριν λίγες μέρες, 5η η Αθανασία Μάτσου με την Έτνα και 6η η Χρύσα Χρυσικού με τον Μάξιμο.

Την κατηγορία Α6 κέρδισε η Ανδρονίκη Τσούνη με τη Bianca Fau, χάλκινο για την Παναγώτα Γιασαγιά και τον Darius και 4η η Χρύσα Χρυσικού με τον Μάξιμο. Βραβεύσεις στην κατηγορία Ε δεν παρέληψαν και για τις αθλήτριες υπερπήδησης εμποδίων, Νικολέτα Παπαζήση και Δομνίκη Σχούλλη, οι οποίες δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στην ιππική δεξιοτεχνία με τους Tolvaj και Qualinka du Chatet αντίστοιχα.

Τέλος, δύο ασημένια μετάλλια για την Ερασμία Αργυράκου και τον Jabato Quin στις κατηγορίες Α4 και Β6, και κύπελλο για την Αμίλια Ανετοπούλου και τον Fresco van der Vossecant στην υψηλότερη κατηγορία της ημέρας, Β9.
Τη δυναμική του σε αριθμό συμμετοχών αλλά και σε ποιότητα απέδειξε για ακόμα μια φορά ο Ιπ.Ο.Τ.Ι.Σ. με τη συστηματική δουλειά του ομίλου και των αθλητών του. Το ΔΣ συγχαίρει όλη την ομάδα, τα άλογα τους και την προπονήτρια Αμίλια Ανετοπούλου για την προσπάθεια και τα εξαιρετικά αποτελέσματά τους.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το