Ελλάδα

Τέσσερα χρυσά κατέκτησε ο Μακρής του ΟΕΑ/ΝΑΒ

Ολοκληρώθηκε στο κολυμβητήριο Βόλου το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων και Παγκορασίδων Α’. Οι κολυμβητές και κολυμβήτριες του ΟΕΑ/ΝΑΒ συνεχίζοντας τις καλές επιδόσεις μετά το αντίστοιχο Πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που διεξήχθη την προηγούμενη εβδομάδα στη Θεσσαλονίκη, κατέκτησαν τέσσερα χρυσά μετάλλια και 123 βαθμούς ξεπερνώντας τις προσδοκίες όλων και κατατάσσοντας τον σύλλογο στις πρώτες θέσεις της γενικής κατάταξης στις συγκεκριμένες κατηγορίες.
Πρωταγωνιστής των αγώνων ήταν αθλητής του ΟΕΑ/ΝΑΒ Θανάσης Μακρής ο οποίος κατέκτησε τα τέσσερα χρυσά μετάλλια στα 200, 400, 800 και 1500 μέτρα ελεύθερο με μεγάλες επιδόσεις, ήταν δε ο μοναδικός αθλητής της διοργάνωσης που κατέκτησε τέσσερα χρυσά ατομικά μετάλλια. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι η επίδοση του Θανάση Μακρή 1.58,46 στα 200μ. ελεύθερο αποτελεί όριο ένταξης στις προεθνικές ομάδες κολύμβησης..
Από εκεί και πέρα, ο Δημήτρης Φλαμπούρης κατέκτησε δύο τέταρτες θέσεις με νέες ατομικές επιδόσεις στα 50 και 200 μέτρα ελεύθερο, μία 5η θέση στα 100 ελεύθερο και μια 8η στα 50 πεταλούδα.

Ο Γιάννης Γιάκας και η Αναστασία Γαλάτου συμμετείχαν στα 50, 100 και 200 μέτρα πρόσθιο βελτιώνοντας αρκετά τις ατομικές τους επιδόσεις και αφήνοντας πολλές υποσχέσεις για την επόμενη χρονιά.
Όσον αφορά το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων που φιλοξενήθηκε στην Θεσσαλονίκη ο ΟΕΑ/ΝΑΒ συμμετείχε με τους αθλητές Μπαράκο Απόστολο, Σταματίου Δημήτρη και τις αθλήτριες Παπαδημητρίου Αναστασία , Γιαννάκου Ίλια και Ασίμου Ελένη. Είχε δύο προκρίσεις και συμμετοχές σε τελικούς, ενώ οι αθλητές βελτίωσαν κατά πολύ τις ατομικές επιδόσεις τους.
Η φετινή πολύ καλή παρουσία των ομάδων κολύμβησης του ΟΕΑ/ΝΑΒ αναμένεται να επισφραγισθεί το Σαββατοκύριακο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Β’ που επίσης θα διεξαχθεί στο κολυμβητήριο του Βόλου.
Η διοίκηση του συλλόγου συγχαίρει τους αθλητές και αθλήτριες και τους προπονητές τους Βασίλη Κατσικόπουλο και Μπέμπη Στέλλα, ενώ τους εύχεται καλή συνέχεια.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το