Ελλάδα

Τεράστια ουρά στη ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας – Άνοιξαν τα καταστήματα για πληρωμές και νέα συμβόλαια

Απίστευτη ουρά δεκάδων μέτρων που εξαπλωνόταν σε ολόκληρο τετράγωνο, έξω από την ΔΕΗ στο κέντρο της Αθήνας, κατέγραψαν τηλεοπτικές κάμερες.
Πλάνα της ΕΡΤ κατέγραψαν ουρά με περισσότερα από 100 άτομα να περιμένουν έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ πριν αυτό ανοίξει για πρώτη φορά σήμερα, μετά το κλείσιμο λόγω των μέτρων για τον κορωνοϊό.
Ο κόσμος δεν φαίνεται να τηρεί σε όλο το μήκος της ουράς που έχει σχηματιστεί τα μέτρα απόστασης, ωστόσο κάποιοι έχουν λάβει μέτρα προστασίας και φορούν μάσκες.

Εκπρόσωπος ΔΕΗ: Ενημερώνουμε όσους είναι στην ουρά ότι μπορούν να πληρώσουν και τηλεφωνικά

Για τη μεγάλη ουρά και το συνωστισμό που παρατηρείται έξω από το κατάστημα της ΔΕΗ μίλησε στην ΕΡΤ, η Σοφία Δήμτσα, δ/ντρια εταιρικών σχέσεων και επικοινωνίας. Η εκπρόσωπος της ΔΕΗ τόνισε ότι προκειμένου να «σπάσει» ο συνωστισμός, υπάλληλοι της ΔΕΗ βγήκαν έξω, «καταγράφουν τα στοιχεία των ανθρώπων και τους ενημερώνουν ότι μπορούν να πάνε στο σπίτι τους και να τακτοποιήσουν το θέμα τους και από τηλεφώνου, πέραν του διαδικτύου.»

Προσέθεσε, επίσης, ότι «για 3-4 μέρες δεν πρέπει να ανησυχεί ο κόσμος για την ηλεκτροδότηση. Για να γίνει αποκοπή το ιστορικό του πελάτη μελετάται. Το ρεύμα κόβεται στους κακοπληρωτές. Το σύστημα της ΔΕΗ έχει τη δυνατότητα να το βλέπει αυτό.» Η δ/ντρια επικοινωνίας της ΔΕΗ τόνισε ότι στα καταστήματα πρέπει να σπεύδουν μόνο όσοι πληρώνουν αποκλειστικά με μετρητά και κάλεσε τους πολίτες να είναι προσεκτικοί, να μη συνωστίζονται και να προσέξουν την υγεία τους.

«Από Μ. Πέμπτη έχουμε ανακοινώσει ότι όσοι δεν είναι εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο και τις ηλεκτρονικές πληρωμές ότι μπορούν να πληρώσουν και τηλεφωνικά με τον αριθμό της cash card (σ.σ. χρεωστικής/πιστωτικής). Εχουμε εξειδικευμένο προσωπικό στο τηλεφωνικό κέντρο» είπε καταλήγοντας η Σοφία Δήμτσα.

Ποιες συναλλαγές ανοίγουν στη ΔΕΗ-Θερμομέτρηση στους πελάτες
Από σήμερα τα καταστήματα της ΔΕΗ ανοίγουν για το κοινό για συγκεκριμένες ωστόσο συναλλαγές.  Τα καταστήματα θα λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων.

Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770. Η είσοδος στα καταστήματα θα γίνεται μετά από θερμομέτρηση των εισερχομένων μέσα από ειδικές πύλες ή συσκευές θερμομέτρησης. Η ΔΕΗ τονίζει πως έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και τα στοιχεία της θερμομέτρησης δεν θα καταγράφονται. Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα θα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών, ενώ οι υπάλληλοι θα φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο.
Πηγή: iefimerida.gr

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το