Τοπικά

Τελευταίο δρομολόγιο σήμερα για το επιβατηγό «Εξπρές Σκιάθος» – Τη θέση του θα λάβει ο «Πρωτέας»

Tο τελευταίο του δρομολόγιο από τον Βόλο προς τη Σκιάθο, τη Σκόπελο και την Αλόννησο πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα στις 8.00 το πρωί το επιβατηγό-οχηματαγωγό Skiathos Express, ενώ από εκεί θα αναχωρήσει για το Λαύριο, όπου θα ξεκινήσει τον ετήσιο έλεγχό του.
Τη θέση του θα λάβει ο «Πρωτέας», ο οποίος μετά τη συντήρηση που κάνει αυτή την περίοδο, θα μπει ξανά από αύριο Τρίτη 15 Ιανουαρίου στην ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου-Σποράδων, ενώ θα συνδέει με τις Σποράδες και το Μαντούδι της Εύβοιας, κάτι που ενδιαφέρει ιδιαίτερα τους νησιώτες, αφού για τη μετάβασή τους στην Αθήνα διευκολύνονται κυρίως μέσω της Εύβοιας.
Αναφορικά με το δελφίνι «Εράτω», που εδώ και περίπου ενάμιση μήνα είναι εκτός γραμμής, ο δήμαρχος Σκιάθου κ. Δημήτρης Πρεβεζάνος επισήμανε πως «έχουμε την ενημέρωση ότι θα μπει ξανά στην ακτοπλοϊκή γραμμή Βόλου-Σποράδων εντός εβδομάδας. Περιμένουμε να το δούμε στην πράξη, καθώς με την απόσυρσή του λόγω μιας βλάβης, μάλλον γίνεται αυτή την περίοδο και η συντήρησή του που μπορεί να διαρκέσει δύο μήνες. Πάντως χωρίς το δελφίνι οι νησιώτες είναι υποχρεωμένοι για μια απλή εργασία στον Βόλο να κάνουν δύο διανυκτερεύσεις».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το