Τοπικά

Τελευταία προβολή του CineDoc Βόλου για το 2019 με μία ιστορία επιτυχίας από την Θεσσαλία

Για την τελευταία του προβολή για την φετινή κινηματογραφική χρονιά, το CineDoc Βόλου έχει επιλέξει το ολοκαίνουριο ντοκιμαντέρ «Όταν οι Ντομάτες Συνάντησαν τον Βάγκνερ», της Μαριάννας Οικονόμου, που θα προβληθεί το Σάββατο 13 Απριλίου, ώρα 19.30, στο «Αχίλλειον», σε συνδιοργάνωση με την Δ/νση Πολιτισμού του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ.

Στον Ηλιά Καρδίτσας, ένα χωριό του θεσσαλικού κάμπου που αργοπεθαίνει, δύο ξαδέλφια και πέντε γυναίκες, αποφασίζουν να κάνουν μια νέα αρχή. Με λίγη βοήθεια από τη μουσική του Βάγκνερ που παίζουν στα χωράφια και τις ιστορίες που διηγούνται για να πάρουν κουράγιο, επιχειρούν να διεισδύσουν στην παγκόσμια αγορά με τη βιολογική καλλιέργεια ενός παλιού σπόρου ντομάτας. Μία ιστορία επιχειρηματικότητας και επιτυχίας από ένα απρόσμενο μέρος.

Μετά την προβολή θα ακολουθήσει συζήτηση με τον πρωταγωνιστή του ντοκιμαντέρ κ. Αλέξανδρο Γκουσιάρη, ενώ τους θεατές θα περιμένει μια νόστιμη έκπληξη μέσα από το ντοκιμαντέρ.
Τιμή εισιτηρίου: 5 ευρώ, φοιτητικό και ΑμεΑ: 4 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων αριθμημένων θέσεων στο κατάστημα «Έντεκα» (Γκλαβάνη 86 με Τ. Οικονομάκη, Δευτέρα έως Παρασκευή, ώρες καταστημάτων) και στο ταμείο του «Αχίλλειον» την ημέρα της προβολής από τις 18.30.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το