Τοπικά

Τελευταία μέρα υποβολής αιτήσεων για υποτροφία αριστείας από υποψήφιους μαθητές στο Πήλιο

Το 2019 θεσπίστηκε χάρη στη γενναιοδωρία του κ. Νικολάου Νανόπουλου υποτροφία, με σκοπό να βοηθήσει έναν μαθητή από το Πήλιο, να φοιτήσει στο Κολλέγιο Αθηνών (Ελληνοαμερικανικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα).
Η Yποτροφία Aριστείας – Οικονομικής Ανάγκης «Κωνσταντίνου και Ρέας Νανόπουλου» θα απονεμηθεί σε μαθητή, ο οποίος κατάγεται από το Πήλιο και διαμένει στην περιοχή αυτή, θα αριστεύσει κατά τις εισαγωγικές εξετάσεις για την Α’ Γυμνασίου του Κολλεγίου Αθηνών, έχει υψηλές ακαδημαϊκές επιδόσεις, εξαιρετικό ήθος και η οικογένειά του αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες.
Η υποτροφία καλύπτει έως 100% των διδάκτρων, την αγορά βιβλίων και τη χρήση σχολικού λεωφορείου για όλη τη διάρκεια των σπουδών του υποτρόφου από την Α’ Γυμνασίου μέχρι την αποφοίτησή του από το Γενικό Λύκειο ή το International Baccalaureate Diploma Programme (IB DP). Επίσης, προβλέπει μηνιαίο ποσό έως και 500 ευρώ για έξοδα διαμονής στην Αθήνα με διάρκεια 10 μηνών για κάθε ακαδημαϊκό έτος.
Η κατάθεση των αιτήσεων συμμετοχής στις Εισαγωγικές Εξετάσεις του Κολλεγίου Αθηνών θα γίνεται στο Γραφείο Εισαγωγής Μαθητών, οδός Στεφάνου Δέλτα 15, Ψυχικό (τηλ. 2106798138, 2106741349, Δευτέρα-Παρασκευή 8.30-15.30, e-mail: [email protected]), με καταληκτική ημερομηνία υποβολής σήμερα Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου.
Οι εξετάσεις για την εισαγωγή στην Α’ Γυμνασίου θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Μαρτίου, στις εγκαταστάσεις του Κολλεγίου στο Ψυχικό, από τις 8.30 έως τις 13.30.
Εξεταστέα ύλη: www.haef.gr/el/Registration/RegistrationMiddleHigh_2019
Για περισσότερες πληροφορίες για την Υποτροφία Αριστείας – Οικονομικής Ανάγκης, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την κ. Ρούλα Πρωτοπαπαδάκη στο τηλ. 2106798145 ή με τον κ. Νίκο Μανταράκη, διευθυντή Προγράμματος Υποτροφιών Αριστείας, στο τηλ. 210 6798266, email: [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το