Τοπικά

Τελευταία ημέρα για αιτήσεις μετεγγραφών φοιτητών στα ΑΕΙ

Μέχρι σήμερα Κυριακή 27 Οκτωβρίου θα είναι ανοικτό το ηλεκτρονικό σύστημα για όσους φοιτητές ενδιαφέρονται να πάρουν μετεγγραφή.
Σημειώνεται πως σε κάθε Τμήμα ο αριθμός των φοιτητών που μπορεί να μετεγγραφεί, ισούται με το 15% επί του συνολικού αριθμού εισακτέων.

Σύμφωνα με το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, θα μπορούν να υποβάλλονται αιτήσεις από τους ενδιαφερόμενους φοιτητές των Ανώτατων Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων και Ανωτάτων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών της χώρας, για τις εξής περιπτώσεις: Μετεγγραφή με μοριοδοτούμενους λόγους. Αδέλφια προπτυχιακοί φοιτητές. Φοιτητές που εισήχθησαν καθ’ υπέρβαση του αριθμού εισακτέων στα ΑΕΙ, είτε ως Έλληνες πολίτες της μουσουλμανικής μειονότητας της Θράκης, είτε ως έχοντες κυπριακή καταγωγή για τους οποίους ισχύουν ειδικές διατάξεις μετεγγραφής.
Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους έχει χορηγηθεί από τη γραμματεία της σχολής ή του τμήματός τους για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ιδρύματος στο οποίο φοιτούν.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το