Τοπικά

Τελετή ορκωμοσίας στη Γεωπονική Σχολή

Η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και οι τελετές απονομής πτυχίων στους απόφοιτους των Μεταπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών και των Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών των Τμημάτων της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Μαρτίου στο Κεντρικό Αμφιθέατρο του κτιρίου της Σχολής Γεωπονικών Επιστημών, στο Φυτόκο Βόλου. Ώρα 10.00 – 11.30: Τμήμα Γεωπονίας Ιχθυολογίας και Υδάτινου Περιβάλλοντος (διδάκτορας, μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί και φοιτητές).
Ώρα 12.00. – 13.30: Τμήμα Γεωπονίας Φυτικής Παραγωγής και Αγροτικού Περιβάλλοντος (μεταπτυχιακοί και προπτυχιακοί και φοιτητές).

Εξάλλου η τελετή αναγόρευσης διδακτόρων και απονομής διπλωμάτων στους αποφοίτους των Προγραμμάτων Μεταπτυχιακών Σπουδών και Προπτυχιακών Προγραμμάτων Σπουδών, των Τμημάτων της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, θα πραγματοποιηθεί, την Τετάρτη 27 και την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στο Αμφιθέατρο του Τμήματος Μηχανικών Χωροταξίας, Πολεοδομίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, στο Πεδίον Άρεως, στον Βόλο.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το