Τοπικά

Τελετή απονομής διακριτικών σε εφέδρους αξιωματικούς

Πραγματοποιήθηκε στις 24 Νοεμβρίου 2019, στην Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Βόλου, η τελετή απονομής διακριτικών σε εφέδρους αξιωματικούς της 61 ΜΕ & 64 ΜΕ.
Την τελετή διοργάνωσε το Γ’ ΣΣ/Δνση Επιστρατεύσεως σε συνεργασία της 61 & 64 ΜΕ.
Παρόντες στην τελετή ήταν ο Ανώτερος Διοικητής Φρουράς Βόλου, Ταξίαρχος & Διοικητής της 32 ΤΑΞΠΖΝ κ. Παναγιώτης Κορδούλης, ο Διοικητής της 64 ΜΕ Σχης (ΠΒ) κ. Ζάχος Πολυχρόνης και ο Διοικητής της 61 ΜΕ Σχης κ. Ιωάννης Βακάκης, ο Διευθυντής της Λ.Α.Φ. Βόλου Τχης (ΠΖ) κ. Κώστας Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Μαγνησίας Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας, ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν. Λάρισας Ανθσγός(ΠΑ) κ. Απόστολος Βερέμης, ο Αντιπρόεδρος του ΣΕΑΝ Μαγνησίας Εφ. Λγός (ΥΠ) κ. Βασίλης Σιαφάκας, το μέλος του Δ.Σ. Εφ. Ανθλγός (ΕΜ) κ. Λεωνίδας Μαραγκός και πολλοί έφεδροι αξιωματικοί από την 61 & 64 ΜΕ με τις οικογένειές τους.

Την τελετή άνοιξε με την ομιλία του προς τους εφέδρους αξιωματικούς ο Ταξίαρχος κ. Π. Κορδούλης ο οποίος συνεχάρη για την προαγωγή τους του εφέδρους αξιωματικούς και ανέδειξε τη αξία και τον ρόλο του εφέδρου αξιωματικού διαχρονικά αλλά και σήμερα. Επίσης ανέφερε ότι «ο έφεδρος αξιωματικός διαδραματίζει ένα ξεχωριστό ρόλο και είναι ο συνδετικός κρίκος με τις ένοπλες δυνάμεις. Έχει αποδείξει στο πέρασμα των χρόνων την αξία και τα ιδανικά που τον διακατέχουν και υψηλό αίσθημα ευθύνης που τον διακατέχει για να εκπληρώσει την αποστολή του στο ακέραιο».

Τον λόγο μετά πήρε ο Πρόεδρος του Σ.Ε.Α.Ν Μαγνησίας Εφ. Τχης (ΠΖ) κ. Κων/νος Καραδήμας ο οποίος ευχαρίστησε τον ΑΔΦΒ Τξχο κ. Κορδούλη και τους Διοικητές της 61 & 64 ΜΕ για την άψογη διοργάνωση της τελετής και συνεχάρη τους Εφέδρους Αξιωματικούς για την προαγωγή τους και που παρέστησαν στην τελετή με τις οικογένειές τους. Επίσης ανέφερε τον σημαντικό ρόλο που διαδραματίζουν οι έφεδροι αξιωματικοί στις ΕΔ και συνέστησε σε όσους δεν έχουν εγγραφεί στους κατά τόπους ΣΕΑΝ να το πράξουν για να γνωρίσουν από κοντά τις δραστηριότητες και την αποστολή τους.

Ακολούθησε η απονομή των διακριτικών στους παριστάμενους εφέδρους αξιωματικούς από τον ΑΔΦΒ και μετά μικρή δεξίωση προς τιμήν των νεοπροαχθέντων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το