Τοπικά

Τελετή αποφοίτησης για τους τελειόφοιτους μαθητές του Γυμνασίου και Λυκείου Καναλίων

apofoitisi
Η τελετή αποφοίτησης των μαθητών της Γ΄ Γυμνασίου και Γ΄ Λυκείου Καναλίων, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιουνίου 2016, στις 8.00 μ.μ., στο Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. Κάρλας.
Η τελετή διοργανώθηκε από τους διευθυντές των σχολικών μονάδων, κ. Δημήτρη Μπαζιάνα και κ. Καλλιόπη Τάσιου, σε συνεργασία με τους συλλόγους διδασκόντων. Την τελετή, στην οποία παραβρέθηκαν όλοι οι μαθητές και οι μαθήτριες των σχολείων καθώς και οι κηδεμόνες τους, παρακολούθησαν ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σωκράτης Σαββελίδης και η αναπληρώτρια Διευθύντρια Δ.Δ.Ε. κ. Καίτη Γαρυφάλλου.
Μετά το πέρας της τελετής παρουσιάστηκε η παράσταση «Απ’ Ανατολή σε Δύση… παραμύθι ν’ αρχινήσει» από το θεατρικό Εργαστήρι της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. του Δήμου Βόλου, σε σκηνοθεσία του Δημήτρη Δακτυλά.
Η εκδήλωση αυτή, που έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο μία ακόμη σχολική χρονιά, δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί χωρίς την ευγενική χορηγία του Δήμου Ρήγα Φεραίου, του υπευθύνου του Μουσείου Λιμναίου Πολιτισμού – ΚΕ.ΜΕ.ΒΟ. Κάρλας, κ. Σωτήρη Γκανάτσιου και του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου και Λυκείου Καναλίων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το