Αθλητισμός

Τελέστηκε ο Αγιασμός στην Ακαδημία του Πυράσου

Τελέστηκε ο Αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Πυράσου, με τον σύλλογο να τονίζει τα εξής:

“Τελέστηκε ο Αγιασμός της Ακαδημίας ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Πυράσου στις εγκαταστάσεις που χρησιμοποιεί ο σύλλογός  στο γήπεδο 5×5 της Νέας Αγχιάλου. Οι γονείς ενημερώθηκαν για το πρόγραμμα των προπονήσεων κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες για την αγωνιστική περίοδο 2022-23, ο πρόεδρος του Πυράσου Γιάννης Μόσδρομος ευχήθηκε καλή σεζόν ευχαριστώντας άπαντες για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στον σύλλογό μας, ενώ ο Θοδωρής Στάμος, μέλος της Επιτροπής Διαβούλευσης της Περιφέρειας Θεσσαλίας, μίλησε για τις ενέργειες που έγιναν και γίνονταν προκειμένου να βελτιωθούν οι εγκαταστάσεις στο γήπεδο.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να υποδεχόμαστε ξανά στη μεγάλη οικογένεια του Πυράσου τον προπονητή Γιώργο Δανόπουλο, καλωσορίζουμε τον Ροτζέριο Μάρτινς που για πρώτη φορά αναλαμβάνει προπονητής στα μικρότερα παιδιά της ακαδημίας, ενώ την τριάδα των τεχνικών συμπληρώνει ο Φώτης Καραγιώργος που οδήγησε πέρυσι την ομάδα Κ16 στην κατάκτηση του τίτλου.

Παρούσα στην τελετή του Αγιασμού και η Άννα Χριστοδούλου, προπονήτρια της ακαδημίας μπάσκετ του Πυράσου που λειτουργεί φέτος για πρώτη φορά, ένα εγχείρημα που αγκαλιάστηκε από τους γονείς της Νέας Αγχιάλου με αρκετές μέχρι στιγμής εγγραφές.

Καθημερινά τις απογευματινές ώρες, στα γραφεία του συλλόγου, βρίσκονται η Μαρία Μπεχλιβανίδη και η Χρύσα Μανίκα, πρόθυμες για κάθε πληροφορία προς τους ενδιαφερόμενους μιας και οι εγγραφές συνεχίζονται”.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το