Πολιτισμός

Τελευταίες παραστάσεις για τις «Δάφνες και πικροδάφνες» στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής

Ολοκληρώνονται οι παραστάσεις της νέας παραγωγής «Δάφνες και πικροδάφνες», του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. της Διεύθυνσης Πολιτισμού του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου, στο Θέατρο της Παλαιάς Ηλεκτρικής Εταιρείας.

Για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων οι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν το εμβληματικό έργο, σταθμό της ελληνικής μεταπολεμικής δραματουργίας, των Δημήτρη Κεχαΐδη και Ελένης Χαβιαρά. Η παραγωγή εντάσσεται στο πλαίσιο της Προγραμματικής Σύμβασης για το 2016, μεταξύ του υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δήμου Βόλου και του Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π.-ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου.
Οι τελευταίες παραστάσεις θα πραγματοποιηθούν απόψε Πέμπτη 9/2 και Παρασκευή 10/2 στις 21:15, Σάββατο 11/2 και Κυριακή 12/2 στις 20:00.
Τέσσερις παθιασμένοι μικροκομματάρχες – παραγοντίσκοι, ένα χειμωνιάτικο βράδυ στην Τρίπολη, μαζεύονται και συζητούν για τις επικείμενες εκλογές. Φαντασιώνονται δύναμη κι εξουσία, «μέρες θριάμβου και δόξης», μέσω των διαφορετικών υποψηφίων που υποστηρίζουν, για να ξεφύγουν από ένα αδιέξοδο παρόν.
Η επιλογή του έργου ανήκει στον Γιάννη Νάπα, σκηνοθεσία: Γρηγόρης Γαλάτης, σκηνικά-κοστούμια: Ελένη Γεραλή, μουσική: Κασσιανή Αμυγδαλίτση. Παίζουν με σειρά εμφάνισης: Δημήτρης Νάνος, Γρηγόρης Γαλάτης, Περικλής Τσαμαντάνης, Θανάσης Ζέρβας.
Περισσότερες πληροφορίες και προπώληση εισιτηρίων στον Δίαυλο στην οδό Τοπάλη 14 και στο τηλέφωνο 2421033692.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το