Τοπικά

ΤΕΕ: Φόβοι για μη συμμετοχή στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑΜΒ

tee_magnisias

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Μαγνησίας δεν θεωρεί αυτονόητη τη συμμετοχή του στο νέο διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ μετά τις «σχέσεις» που αναπτύχθηκαν με τη νέα δημοτική αρχή.
Με επιστολή του ζητά τον ορισμό εκπροσώπου του στο νέο διοικητικό συμβούλιο και …υπενθυμίζει στον Δήμαρχο τη νομοθεσία. Ο δήμαρχος πρόσφατα αποκάλεσε «κοπρίτες» τα μέλη της διοικούσας του ΤΕΕ γιατί αντέδρασαν στην απόφαση κατεδάφισης του παλιού ξενοδοχείου “Της Γαλλίας”, στο κέντρο της πόλης, προκειμένου να κατασκευαστεί υπαίθριο πάρκιν.
Υπενθυμίζεται ότι το διοικητικό συμβούλιο της ΔΕΥΑΜΒ αποτελείται από έντεκα μέλη, τα οποία ορίζονται μαζί με τους αναπληρωτές τους από το Δημοτικό Συμβούλιο. Από τα μέλη αυτά: Οχτώ είναι αιρετοί εκπρόσωποι του Δήμου και τουλάχιστον ένας προέρχεται από τη μειοψηφία. Ένας είναι εκπρόσωπος των εργαζομένων στην επιχείρηση, υποδεικνυόμενος από τη γενική τους συνέλευση. Ένας είναι εκπρόσωπος κοινωνικών φορέων της περιοχής, υποδεικνυόμενος από αυτούς και ένας είναι δημότης ή κάτοικος του Δήμου που έχει πείρα ή γνώσεις σχετικές με το αντικείμενο της επιχείρησης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το