Τοπικά

Τεχνητός χλοοτάπητας στο γήπεδο Άνω Γατζέας

Προγραμματική σύμβαση με την Περιφέρεια Θεσσαλίας θα υπογράψει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου για την υλοποίηση του έργου της προμήθειας και τοποθέτησης τεχνητού χλοοτάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Άνω Γατζέας. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται στις 120.000 ευρώ, ενώ η δαπάνη βαρύνει το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η συνολική διάρκεια εκτέλεσης της προγραμματικής σύμβασης θα είναι 18 μήνες.
Σύμφωνα με τη μελέτη οι προβλεπόμενες εργασίες που θα υλοποιηθούν, είναι οι εξής: Επιμελής καθαρισμός της υπάρχουσας επιφάνειας εδάφους με αποξήλωση του παλιού τεχνητού χλοοτάπητα. Αναμόχλευση και επίχωση υφιστάμενων στρώσεων έδρασης του τάπητα για τη διαμόρφωση υπόβασης. Επιμελής εξομάλυνση της αγωνιστικής επιφάνειας και ευθυγράμμιση του αγωνιστικού χώρου. Εγκατάσταση του νέου συνθετικού χλοοτάπητα. Γραμμογράφηση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου. Η πλήρωση του τάπητα με κατάλληλα υλικά. Τελικό βούρτσισμα των ινών.

Συντήρηση-επισκευή Εκπαιδευτικού Κέντρου
Στο μεταξύ, μια ακόμη προγραμματική σύμβαση θα υπογράψει ο Δήμος Νοτίου Πηλίου με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, για την υλοποίηση του έργου «Συντήρηση και επισκευή Εκπαιδευτικού Κέντρου στην Τοπική Κοινότητα Νεοχωρίου», συνολικού προϋπολογισμού 67.227,50 ευρώ.
Οι απαραίτητες εργασίες είναι οι εξής: Αντικατάσταση στέγης κυρίως κτιρίου από σχιστόπλακες, η οποία έχει υποχωρήσει και ρηγματωθεί σε διάφορα σημεία και χρήζει άμεσης αντικατάστασης, αντικατάσταση στέγης από σχιστόπλακες του βοηθητικού γειτνιάζοντος κτιρίου (κυλικείου), καθώς υπάρχει αυξημένος κίνδυνος υποχώρησής της, αντικατάσταση κουφωμάτων της βορειοδυτικής πλευράς του κτιρίου, καθώς κατά τη διάρκεια καταιγίδων εισέρχονται νερά στο κτίριο διαμέσου αυτών, επισκευή κουφωμάτων του κυρίως κτιρίου, επισκευή επιχρισμάτων σε όλους τους εξωτερικούς, αλλά και στους εσωτερικούς τοίχους, επισκευή εξώπορτας στην είσοδο της Έκθεσης, επισκευή επιδαπέδιων πλακών στον προαύλειο χώρο του κτιρίου, αντικατάσταση θύρας εισόδου και επισκευή όλων των κουφωμάτων στο βοηθητικό γειτνιάζον κτίριο (κυλικείο), το οποίο βρίσκεται στον προαύλειο χώρο, επαύξηση ισχύος με τριφασικό μετρητή ρεύματος, επισκευή ή αντικατάσταση μονάδων θέρμανσης, επισκευή του καλωδίου τηλεφώνου/ Internet.

Ασφαλτόστρωση δημοτικού οδικού δικτύου
Σύμβαση κατασκευής έργου με τίτλο «Αποκατάσταση ζημιών δημοτικού οδικού δικτύου ΔΕ Αφετών λόγω θεομηνίας» ποσού 73.260,00€ υπέγραψε ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου κ. Μιχάλης Μιτζικός με την εταιρεία «Ανάληψη Τεχνική Κατασκευαστική ΕΠΕ». Στο πλαίσιο της παρούσας σύμβασης θα γίνει αποκατάσταση με ασφαλτόστρωση τμήματος του δρόμου προς «Πλάκα» Νεοχωρίου, ο οποίος υπέστη αρκετές ζημιές που τον καθιστούν εξαιρετικά δύσβατο και επικίνδυνο. Η χρηματοδότηση για το εν λόγω έργο προέρχεται από το ΥΠΟΜΕΔΙ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το