Αθλητισμός

Τεχνική κολύμβηση: Πανελλήνιο ρεκόρ η Αθανασία Καρατσιβή της Νίκης Βόλου

Η Αθανασία Καρατσιβή ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στις Ημερίδες ορίων Τεχνικής Κολύμβησης, που διοργανώθηκαν από την ΚΟΕ το Σαββατοκύριακο (21-22/1) σε Χίο, Χανιά, Βόλο και Πειραιά.

Η αθλήτρια της Νίκης Βόλου, με επίδοση 13:35.31 στα 1500μ επιφάνεια, κατέρριψε το πανελλήνιο ρεκόρ κατηγορίας Γυναικών που κρατούσε 17 χρόνια, στους αγώνες στον Βόλο. Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε από το 2006 η Ευανθία Γεωργίου με επίδοση 13:40.85.

Η Καρατσιβή δήλωσε σχετικά: «Το νέο έτος ξεκίνησε πολύ δυνατά. Κατάφερα να κάνω ένα πανελλήνιο ρεκόρ, που με έκανε ιδιαίτερα χαρούμενη, καθώς αντάμειψε όλη την σκληρή δουλειά, τόσο τη δική μου όσο και του προπονητή μου αλλά και γενικότερα όσων με στήριξαν. Επόμενος στόχος πλέον είναι οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες, όπου και εκεί θέλω να πετύχω αντίστοιχες επιδόσεις».

Το όριο για τη συμμετοχή στην Εθνική ομάδα Νεανίδων, που θα πρέπει, όμως, να επιβεβαιώσει σε κάποιον από τους αγώνες πρόκρισης, όπως ορίζεται και στη σχετική προκήρυξη του αθλήματος, έπιασε μια ακόμη αθλήτρια της Νίκης Βόλου και συγκεκριμένα η Λυδία Παντελόγλου, η οποία έκανε χρόνο 22.75 στα 50μ. πέδιλα.

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το