Τοπικά

Ταξινομήθηκαν τα δύο λεωφορεία των ειδικών σχολείων του Βόλου

Στην κυκλοφορία δίνονται επιτέλους τα δύο λεωφορεία του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς και του ΕΕΕΕΚ Βόλου, καθώς υπογράφηκε η ταξινόμησή τους, όπως είχε ανακοινώσει προ δεκαημέρου ο βουλευτής Μαγνησίας Ν.Δ. Χρήστος Μπουκώρος, ο οποίος έγινε δέκτης των ευχάριστων νέων, μετά από σχετική ενημέρωση που είχε από το υπουργείο.
Ο βουλευτής Μαγνησίας στο πλαίσιο συναντήσεων που πραγματοποίησε τόσο με τον Υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, όσο και με υπηρεσιακούς παράγοντες του υπουργείου, προώθησε τα ζητήματα της εκκρεμούς ταξινόμησης των λεωφορείων των ειδικών σχολείων της Μαγνησίας. Όπως επεσήμανε ο Χρήστος Μπουκώρος, «ήταν πραγματικά λυπηρό, τα λεωφορεία των ειδικών αυτών σχολείων να μένουν παροπλισμένα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, παρεμποδίζοντας την εύρυθμη λειτουργία των σχολικών μονάδων».

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το λεωφορείο του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρίας που προέρχεται από δωρεά, η ταξινόμησή του καθυστερούσε από τον Μάιο του 2018, ενώ για το λεωφορείο του ΕΕΕΕΚ Βόλου, το οποίο αγοράστηκε από τον Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Μαθητών του σχολείου, μετά από χρηματικές δωρεές συλλόγων, οργανισμών της Μαγνησίας, καθώς και πλήθους απλών πολιτών, η ταξινόμησή του καθυστερούσε εδώ και τέσσερις μήνες.

Ο Χρήστος Μπουκώρος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον Υφυπουργό κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη και τους υπηρεσιακούς παράγοντες, που χάρη στην άμεση ανταπόκρισή τους τελεσφόρησαν δύο υποθέσεις που είχαν βαλτώσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο βουλευτής Μαγνησίας, «πλέον οι μαθητές του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγριάς και του ΕΕΕΕΚ Βόλου θα μεταφέρονται εύκολα και με ασφάλεια, γεγονός που ανεβάζει κατακόρυφα το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών των συγκεκριμένων σχολείων».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το