Πολιτισμός

”Ταξίδι στον κόσμο” – Βραδιά τραγουδιού στο Χόρτο Πηλίου

kasioni

Η νέα ερμηνεύτρια Τέτη Κασιώνη με τους εξαιρετικούς μουσικούς της, Μάριο Μούρμουρα στην κιθάρα, Βασίλη Ραψανιώτη στο βιολί, Γιώργο Ταμιωλάκη στο τσέλο και Νίκο Παπαναστασίου στο ακορντεόν ετοιμάζουν ένα «μεγάλο ταξίδι στον κόσμο», γεμάτο από χρώματα και αρώματα, την Κυριακή 2 Αυγούστου, στις 9 το βράδυ, στο υπαίθριο θέατρο του Χόρτου, στο Νότιο Πήλιο.

Η Τέτη Κασιώνη έχοντας στο ενεργητικό της μία πορεία με πολλές συνεργασίες, τον τελευταίο χρόνο συνεργάζεται με τους τέσσερις δεξιοτέχνες μουσικούς και δημιουργούν ένα ταξίδι που ενώνει την Δύση με την Ανατολή και την Μεσόγειο με τις μακρινές θάλασσες. Τραγούδια στα γαλλικά, ιταλικά, πορτογαλικά, ισπανικά, αγγλικά και ρουμάνικα συναντούν δημιουργίες μεγάλων Ελλήνων συνθετών καθώς και τραγούδια της ίδιας της ερμηνεύτριας και πολλών άλλων νέων τραγουδοποιών. Θα ακουστούν τραγούδια από τον πρώτο προσωπικό δίσκο της ερμηνεύτριας ο οποίος αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2015.
Το ταξίδι στο χώρο αλλά και στον χρόνο στο οποίο παρασέρνουν τους ακροατές είναι μοναδικό, γεμάτο από πάθος αλλά και ρομαντισμό, ευαίσθητες ερμηνείες και άρωμα καλοκαιριού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το