Αθλητισμός

Τάσος Δεληζήσης: Η Δήμητρα έχει να κάνει με την… τρέλα μας

Η αβεβαιότητα για το μέλλον που υπάρχει στις ομάδες της Γ’ Εθνικής είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα γι’ αυτές, όπως υποστήριξε ο πρόεδρος της Δήμητρας Τάσος Δεληζήσης σε ραδιοφωνική του συνέντευξη. Παράλληλα, ανέφερε ότι οι «πράσινοι» της Ευξεινούπολης θα έχουν πάντα υψηλούς στόχους και ότι στους διοικούντες υπάρχει μια καλώς εννοούμενη τρέλα για την ομάδα. Ο Τάσος Δεληζήσης μίλησε στην εκπομπή Clasico του Βόλος 98,6  και είπε τα εξής:

Για την υπάρχουσα κατάσταση στις ομάδες της Γ’ Εθνικής: «Όλες οι κατηγορίες αντιμετωπίζουν προβλήματα και το χειρότερο είναι ότι δεν υπάρχει ενημέρωση για την επόμενη ημέρα. Φυσικά πάνω από όλα προέχει η υγεία, αλλά αυτή η αβεβαιότητα και το ότι δεν υπάρχει κάποιο πλάνο, μας κάνει να χάνουμε το ενδιαφέρον μας. Ξεκινήσαμε μία χρονιά έχοντας κάνει τον προγραμματισμό μας και ξαφνικά όλα σταμάτησαν και δεν ξέρουμε πότε θα επανεκινήσουμε».

Για το αν ο ίδιος έχει επικοινωνήσει με κάποια από τις αρχές του ποδοσφαίρου και αν έλαβε κάποιες οδηγίες: «Όταν είχαμε τα κρούσματα κορωνοϊού στην ομάδα, συζητήσαμε με τον ΕΟΔΥ, την Πολιτική Προστασία, τη ΓΓΑ και την ΕΠΟ, αλλά ακόμη και σήμερα δεν έχουμε κάποια επίσημη απάντηση στα ερωτήματά μας. Δεν ξέρω αν φταίει ο κρατικός μηχανισμός ή η ΕΠΟ, αλλά σίγουρα οι αρμόδιες αρχές δεν λειτουργούν όπως θα έπρεπε. Ό,τι κάναμε το κάναμε μόνοι μας. Λειτουργήσαμε αυτοβούλως για να κάνουμε τα απαραίτητα τεστ και μόνοι μας δημοσιοποιήσαμε το ότι έχουμε κρούσματα στην ομάδα, ώστε να προφυλαχθούν οι οικείοι μας».

Για τα μεταγραφικά: «Έχουμε πάρει δύο ξένους παίκτες και συζητάμε και με άλλους ποδοσφαιριστές. Αυτό το κάνουμε για την αγάπη μας για το σωματείο και γενικότερα για το ποδόσφαιρο».

Για το αν υπάρχει οικονομική βοήθεια στις ομάδες: «Δεν έχουμε βοήθεια από πουθενά. Στις ομάδες μας υπάρχουν μόνο έξοδα. Πληρώνουμε για τη συμμετοχή μας, πληρώνουμε για κάρτες και φυσικά πληρώνουμε και τη διαιτησία. Εκείνο που ζητάμε είναι να μειωθούν τα έξοδα διαιτησίας. Γιατί να πρέπει να πληρώσουμε για κάθε ματς 700 ευρώ; Δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε αγώνα με 400 ευρώ;

Πρέπει με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να επανεξεταστούν κάποια πράγματα. Ας σκεφτούν οι υπεύθυνοι ότι αν χαθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, το ίδιο θα γίνει και με το επαγγελματικό».

Για το πότε περιμένει να επαναρχίσει το πρωτάθλημα: «Σύμφωνα με αυτά που ακούμε ελπίζω ότι μέσα Ιανουαρίου θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα».

Για το αν υπάρχει ανταπόκριση από την ΕΠΣΘ: «Ότι μπορούμε το συζητάμε με την ΕΠΣΘ».

Για το αν έχει αλλάξει ο στόχος της ομάδας: «Είμαστε νεοφώτιστη ομάδα και εξ αρχής θέσαμε στόχο μία γρήγορη παραμονή. Αυτό δεν αλλάζει. Πάντως, επειδή προλάβαμε και είδαμε και άλλα παιχνίδια, θεωρώ ότι αυτή η Γ’ Εθνική δεν έχει μεγάλες ομάδες. Δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί».

Για το αν η διοίκηση της Δήμητρας μπορεί να ανταπεξέλθει οικονομικά: «Σίγουρα οι δυσκολίες των καιρών είναι για όλους μας. Η Δήμητρα έχει να κάνει και με την… τρέλα μας. Οι στόχοι της θα είναι πάντα υψηλοί».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το