Ελλάδα

«Ταμπουρωμένος» στο σπίτι του ο Μιχαλολιάκος – Διακριτική η Αστυνομία

Διακριτική είναι η παρουσία της Ελληνικής Αστυνομίας στο σπίτι του καταδικασθέντα για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Νίκου Μιχαλολιάκου. Ο γ.γ της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με το Open TV βρίσκεται ταμπουρωμένος μέσα στο σπίτι του στην Πεύκη μαζί με τη σύζυγό του Ελένη Ζαρούλια και την κόρη τους Ουρανία.

Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούνται όλες οι κινήσεις του αρχηγού του ακροδεξιού μορφώματος ενόψει της τελικής απόφασης του δικαστηρίου. Μάλιστα από το 2015 όταν και αποφυλακίστηκε μέχρι και σήμερα τέθηκε σε κατ’οίκον περιορισμό. Παράλληλα δεν μπορούσε να βγει εκτός χώρας και έπρεπε να παρουσιάζεται στο αστυνομικό τμήμα της Πεύκης τρεις φορές το μήνα.

Την ίδια ώρα ο Μιχαλολιάκος εμφανίστηκε για άλλη μία φορά αμετανόητος και προκλητικός. Συγκεκριμένα μέσω του λογαριασμού του στο Twitter τόνισε πως «όταν οι λαθρομετανάστες θα είναι πλειοψηφία στην Ελλάδα, όταν θα παραδώσουν Γην και Ύδωρ στην Τουρκία, όταν εκατομμύρια Έλληνες θα είναι άνεργοι στους δρόμους, τότε θα θυμηθούν την #ΧΡΥΣΗΑΥΓΗ . Μας καταδίκασαν για τις Ιδέες μας».

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το