Τοπικά

Ταλαιπωρία γυναίκας στη Σκιάθο για ένα μπάνιο 

Την καταπάτηση δημοσίων δρόμων, τους οποίους αυθαίρετα χαρακτηρίζουν κάποιοι ως ιδιωτικούς, στην περιοχή Κουκουναριών στη Σκιάθο, καταγγέλλει κάτοικος της περιοχής. Σύμφωνα με την καταγγελία, δύο φορές στην ίδια περιοχή, υπάλληλοι ξενοδοχειακής μονάδας, της δήλωσαν ότι ο δρόμος είναι ιδιωτικός και πως δεν μπορεί να τον διασχίσει με το αυτοκίνητό της για να πάει για μπάνιο.
Στην καταγγελία της, η Σκιαθίτισσα σημειώνει επίσης ότι σεκιούριτι την απείλησε με τηλεφώνημα στην Αστυνομία, αλλά τελικά την άφησε να περάσει. «Φεύγοντας του τονίσαμε ότι δεν μας κάνει χάρη άλλα ο δρόμος είναι δημόσιος» αναφέρει σχετικά.
Την ίδια αντίδραση όμως συνάντησε και από γυναίκα υπάλληλο που φέρεται να προφασίστηκε ότι απαγορεύεται η διέλευση αυτοκινήτων, αρχικά γιατί ο δρόμος είναι ιδιωτικός και στη συνέχεια γιατί δεν θα χωρέσει το πυροσβεστικό όχημα σε περίπτωση εκδήλωσης φωτιάς.
Όπως καταγγέλλει, οδηγός αυτοκινήτου τη ρώτησε αν μιλάει αγγλικά και όταν του απάντησε όχι, τότε τη θέση του πήρε μία κυρία η οποία, μιλώντας ελληνικά, της είπε ότι ο δρόμος είναι ιδιωτικός.
«Μας είπε να μην ξαναμπούμε γιατί θα καλέσει την αστυνομία. Αφού της εξηγήσαμε ότι δεν είναι ιδιωτικός ο δρόμος και δεν είχε πια αυτό το επιχείρημα, άρχισε να λέει ότι λόγω του αυτοκινήτου μας, δεν θα χωρούσε να περάσει το πυροσβεστικό όχημα σε περίπτωση φωτιάς» αναφέρει η Σκιαθίτισσα.
Η συνέχεια ήταν στην αστυνομία για να αναφέρει όσα είχε συναντήσει. «Μου εξήγησαν ότι αν υπάρχει κατεβασμένη μπάρα είναι ιδιοκτησία της ξενοδοχειακής μονάδας και όλοι οι άλλοι δρόμοι είναι δημόσιοι, επομένως ο σεκιούριτι δεν είχε δικαίωμα να μας σταματήσει». Δηλώνει στην καταγγελία της ότι θα μεταβεί και στον Δήμο για διευκρινίσεις.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το