Αθλητισμός

Ταλαιπωρία για Νίκη – Ακατάλληλο το γήπεδο Ερυθρών και ματαίωση του φιλικού με Αστέρα

Μεγάλη ταλαιπωρία υπέστη χθες η Νίκη, καθώς ταξίδεψε άδικα στις Ερυθρές. Παρά τις διαβεβαιώσεις της ΕΠΣ Βοιωτίας το γήπεδο θύμιζε… χωράφι, με συνέπεια η βολιώτικη ομάδα και ο Αστέρας Βλαχιώτη να αποφασίσουν από κοινού τη ματαίωσή του.

Τελικά το γήπεδο Ερυθρών πάντα κρύβει επεισοδιακή εξέλιξη για τη Νίκη. Πρώτα το 1976 είχε πέσει πολύ ξύλο μεταξύ οπαδών στο κρίσιμο παιχνίδι με τη Δάφνη Ερυθρών, όπου οι «κυανόλευκοι» είχαν πάρει μια πολύ επεισοδιακή νίκη, που σήμαινε και την άνοδο στη Β’ Εθνική.
Μετά από 34 χρόνια η βολιώτικη ομάδα επισκέφθηκε ξανά το ίδιο γήπεδο, το οποίο όμως έκρυβε πάλι δυσάρεστες εκπλήξεις. Πιο συγκεκριμένα Νίκη και Αστέρας Βλαχιώτη συμφώνησαν να δώσουν φιλικό παιχνίδι και να μοιράσουν την απόσταση παίζοντας κάπου στη μέση.
Αποφασίστηκε η αναμέτρηση να λάβει χώρα στο γήπεδο των Ερυθρών. Αυτός που έκανε τη συγκεκριμένη πρόταση ήταν ο Αστέρας, καθώς οι διοικούντες του διατηρούν καλές σχέσεις με την ΕΠΣ Βοιωτίας. Το ίδιο ισχύει και για τον Γιώργο Βαζάκα, ο οποίος έχει περάσει από τον Ηρακλή Ψαχνών στο παρελθόν και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στο ποδόσφαιρο της περιοχής.

Οι διοικούντες τον Αστέρα πήραν τη διαβεβαίωση ότι το γήπεδο διαθέτει καλό χλοοτάπητα και μπορεί να φιλοξενήσει το ματς. Έτσι ενημέρωσαν τους ομολόγους τους στην ΠΑΕ Νίκη, οι οποίοι τους πίστεψαν και συμφώνησαν να ταξιδέψουν εκεί.
Αυτό, όμως, ήταν και το μεγάλο λάθος τους, διότι θα έπρεπε πρώτα να στείλουν άνθρωπό τους για να ελέγξει το γήπεδο, αφού στο ελληνικό ποδόσφαιρο δυστυχώς δεν πρέπει να έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη σε κανέναν.
Οι «κυανόλευκοι» δεν το έπραξαν αυτό και το πλήρωσαν. Μπήκαν στον κόπο να μετακινηθούν τόσα χιλιόμετρα και μόλις έφτασαν εκεί αντίκρισαν ένα οικτρό θέαμα. Το γήπεδο θύμιζε… χωράφι, όπου μόνο ζώα δεν υπήρχαν για να… βοσκήσουν. Ταυτόχρονα τα αποδυτήρια ήταν βρώμικα και οι πιθανότητες μόλυνσης αρκετές.
Μόλις διαπίστωσαν την κάκιστη κατάσταση του γηπέδου οι άνθρωποι των δύο ομάδων πήραν την απόφαση να ματαιώσουν τη συνάντηση. Άλλωστε ήταν ορατός ο κίνδυνος για τραυματισμό κάποιου ποδοσφαιριστή, πράγμα που όλοι απεύχονταν.
Οι διοικούντες των δύο συλλόγων προσπάθησαν να βρουν άλλο γήπεδο, αλλά οι ενέργειές τους απέβησαν άκαρπες. Έτσι οι αποστολές των δύο ομάδων πήραν τον δρόμο της επιστροφής μετανιώνοντας για τον κόπο που έκαναν.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Στάικος Βεργέτης σκόπευε να παρατάξει τη Νίκη με τους Περιστερίδη, Πολίμο, Θεοδωρόπουλο, Τσιμπούκα, Αργύρη, Μπόσιο, Μέτσε, Κρουθ, Τσιώλη, Γκαρσία και Γκονζάλες. Στις Ερυθρές ταξίδεψαν επίσης οι Παπαδόπουλος, Σεφερκόλι, Ντομίνγκεθ, Σαλαμούρας, Μαυροζούμης, Πέτσης και ο νεαρός Χοψονίδης που τελεί υπό δοκιμή.
Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γιώργος Βαζάκας είχε προτιμήσει την εξής ενδεκάδα: Παϊτέρης, Ευαγγελιδάκης, Πρίκας, Κορνέζος, Μάγκας, Νικολάου, Κομάτσι, Σκεντεράι, Βερνάρδος, Καλέργης, Μάρτσεφ, ενώ στον πάγκο θα βρίσκονταν οι Φαρμάκης, Κουρτέσης, Μπαρμπόσα, Σαμπά, Παλιάτσος, Γκάσκι, Ασημάκης και Ζαΐμι.

Τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2020-21
Σε κυκλοφορία έχουν τεθεί τα εισιτήρια διαρκείας της Νίκης για τη σεζόν 2020-21 στη Φούτμπολ Λιγκ. Περιλαμβάνονται τιμές για όλα τα βαλάντια, με τους φίλους της ομάδας να έχουν την άνεση να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια από τις κερκίδες του Πανθεσσαλικού σταδίου, εφόσον φυσικά επιτραπεί κάποια στιγμή να γίνουν αγώνες με κόσμο μια και η πανδημία του κορωνοϊού εξακολουθεί να υπάρχει.
Η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, όπου δίνει όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για τους φίλους της ομάδας. Αναλυτικά το κείμενο έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας για τη νέα αγωνιστική σεζόν 2020-2021. Κλείσε τη δική σου θέση στο Πανθεσσαλικό στάδιο και στήριξε έμπρακτα την ομάδα της καρδιάς μας, στη νέα προσπάθειά της για αγωνιστικές επιτυχίες, σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Οι κατηγορίες των καρτών διαρκείας είναι οι ακόλουθες:
Blue: 50 ευρώ. Η συγκεκριμένη κατηγορία απευθύνεται στα μέλη των συνδέσμων οπαδών της ομάδας μας. Παρακολούθηση των αγώνων από το νότιο πέταλο του Πανθεσσαλικού Σταδίου (προς Νέα Ιωνία).
Basic: 100 ευρώ. Αφορά όλους τους ενήλικες φιλάθλους. Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Για τις γυναίκες, τους ανέργους και τους φοιτητές υπάρχει έκπτωση 50% στην ονομαστική τιμή του εισιτηρίου.
Για την έκδοση των συγκεκριμένων διαρκείας είναι απαραίτητα τα ακόλουθα δικαιολογητικά (σε ισχύ): κάρτα ανεργίας ή βεβαίωση ανεργίας και φοιτητική ταυτότητα ή βεβαίωση σπουδών και ταυτότητα, αντίστοιχα.
Gold: 200 ευρώ / VIP: 500 ευρώ: Παρακολούθηση των αγώνων από τον χώρο των επισήμων του γηπέδου του Πανθεσσαλικού σταδίου. Οι κάτοχοι των συγκεκριμένων εισιτηρίων διαρκείας θα έχουν μια σειρά από προνόμια/υπηρεσίες που θα ανακοινωθούν προσεχώς.
Family: 120 ευρώ: Αφορά οικογένειες και όλα τα ανήλικα τέκνα τους (μέχρι 17 ετών). Παρακολούθηση των αγώνων από τη σκεπαστή κερκίδα του Πανθεσσαλικού Σταδίου (εκτός της θύρας των επισήμων). Απαραίτητο δικαιολογητικό για την έκδοση του οικογενειακού εισιτηρίου είναι η βεβαίωση οικογενειακής κατάστασης (φωτοτυπία).
Τα εισιτήρια διαρκείας άρχισαν να διατίθενται από την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ασφαλώς η διάθεσή τους συνεχίζεται καθημερινά, από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή, από τα εξής σημεία: α) Γραφεία ΠΑΕ Νίκη Βόλου, Πανθεσσαλικό Στάδιο (09.30-14.30) και β) γραφεία Ερασιτεχνικής Νίκης Βόλου, Οδός Μαιάνδρου, δίπλα από το γήπεδο «Παντελής Μαγουλάς» (18.00-21.00).
– Τα εισιτήρια διαρκείας αφορούν το σύνολο των εντός έδρας αγώνων της ομάδας μας για την φετινή αγωνιστική περίοδο.
– Τα εισιτήρια διαρκείας είναι αυστηρά προσωπικά και για την έκδοσή τους είναι απαραίτητα το ονοματεπώνυμο του κατόχου, email, ο αριθμός κινητού τηλεφώνου και το ΑΜΚΑ του. Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου διαχειρίζεται με εχεμύθεια τα προσωπικά δεδομένα των φίλων της ομάδας μας και πάντα σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό για την Προστασία των Δεδομένων (GDPR).
– Οι κάτοχοι διαρκείας δεσμεύονται για την τήρηση των όρων χρήσης τους και ιδιαίτερα των εκάστοτε οδηγιών των σχετικών με την υγειονομική ασφάλεια λόγω πανδημίας. Η υγεία και η ασφάλεια των φίλων της ομάδας μας είναι αδιαπραγμάτευτες».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το