Τοπικά

Ταλαιπωρία για άρρωστο βρέφος από την Αλόννησο – Ακινητοποιήθηκε το σκάφος διακομιδής

Ταλαιπωρία για βρέφος χθες τα ξημερώματα που διακομίσθηκε από την Αλόννησο στον Βόλο, μετά από πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Το βρέφος διαγνώστηκε με βρογχιολίτιδα και κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή του στο Νοσοκομείο Βόλου.
Όπως εξηγεί στη «Θ» ο Δήμαρχος Αλοννήσου Πέτρος Βαφίνης, το νησί δεν έχει σκάφος που να κάνει διακομιδές, καθώς όπως είπε «υπήρχε σκάφος από την Αλόννησο, που είναι αξιόπλοο γερό και μεγάλη αλλά έκανε έδρα στην Σκιάθο».
Το σκάφος που κλήθηκε να μεταφέρει το αγοράκι, στο λιμάνι του Βόλου ήταν ένα ιδιωτικό σκάφος που έχει δηλώσει ότι κάνει διακομιδές από την Σκόπελο, ωστόσο ανοιχτά της Σκιάθου παρουσίασε μηχανική βλάβη.
Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο και το σκάφος του Λιμεναρχείου Σκιάθου που «δένει» στην Σκόπελο και που έτυχε να επιστρέφει από διακομιδή από τον Βόλο παρέλαβε το βρέφος και το μετέφερε μετά από αρκετή ώρα καθυστέρησης στο λιμάνι του Βόλου.
Όπως ανέφερε ο κ. Βαφίνης «Απ’ ότι ενημερωθήκαμε το σκάφος έφτασε με μία – μιάμιση ώρα καθυστέρηση, λόγω της βλάβης με το βρέφος, τον γιατρό κι έναν από τους δύο γονείς. Εμείς στο νησί δεν έχουμε κανένα σκάφος καθώς αν χρειαστεί να γίνει μια διακομιδή, ενημερώνονται τα σκάφη από Σκιάθο ή Σκόπελο».
Πληροφορίες αναφέρουν βλάβη έχει υποστεί και το σκάφος του λιμενικού 1067 που διενεργεί διακομιδές από τα νησιά των Σποράδων.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το