Ελλάδα

Ταλαιπωρία για 107 Ελληνες στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών

Συνεχίζεται ο επαναπατρισμός Ελλήνων από χώρες του εξωτερικού εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού. Όσοι φτάνουν εξετάζονται και οδηγούνται σε ξενοδοχεία, από τα οποία φεύγει το προηγούμενο κύμα πολιτών μετά από 14 ημέρες καραντίνας. Ορισμένοι εξ αυτών, χρειάστηκε όπως αφηγούνται να περάσουν περισσότερες από 30 μέρες σε απόλυτη απομόνωση, ενώ για άλλους, το ταξίδι της επιστροφής έφερε μεγάλη ταλαιπωρία.

«Δεν υπάρχει ασφάλεια. Δεν υπάρχει σεκιούριτι. Δεν υπάρχει τίποτα». Είναι μία από τους 107 Ελληνες που έζησαν μία απίστευτη ταλαιπωρία για όλη τη νύχτα στο αεροδρόμιο των Βρυξελλών. Οπως καταγγέλλουν, δεν τους βοήθησε κανείς, μόνο κάποιοι τους έδωσαν ράντζα για να κοιμηθούν. «Δεν υπήρχε καμία ασφάλεια στο χώρο. Ταλαιπωρηθήκαμε αρκετά», καταγγέλλουν οι Ελληνες.

Τελικά κατάφεραν το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης να φτάσουν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος. Οι γονείς τους, μάλιστα, περίμεναν τα παιδιά τους με ανακούφιση. Πάντως, οι επαναπατρισθέντες έδωσαν δείγματα για να εξεταστούν για τον κορωνοϊό.

Πηγή: Έθνος

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το