Τοπικά

«Τα Ζουζουνάκια» έφτιαξαν χριστουγεννιάτικα στολίδια και τραγούδησαν τα κάλαντα

IMG_4504

Η χριστουγεννιάτικη γιορτή του Βρεφονηπιακού Σταθμού Αρτέμιδας «Τα Ζουζουνάκια», πραγματοποιήθηκε χθες Τρίτη 22 Δεκεμβρίου, στο χώρο του Σταθμού στα Άνω Λεχώνια.

Τα παιδιά της δομής μαζί με τις μαμάδες τους και σε συνεργασία με τις δασκάλες των δύο τμημάτων, υπό τους ήχους χριστουγεννιάτικων μελωδιών, έφτιαξαν όμορφα χειροποίητα στολίδια και χριστουγεννιάτικες κατασκευές με διάφορα υλικά. Μετά το τέλος των κατασκευών, τραγούδησαν τα κάλαντα και είπαν ποιήματα με θέμα τη Γέννηση του Χριστού και την Πρωτοχρονιά.
Στο τέλος της γιορτής μεγάλη έκπληξη και χαρά προκάλεσε στα παιδιά η εμφάνιση του Άγιου Βασίλη, ο οποίος τους μοίρασε παιχνίδια και κουραμπιέδες και μελομακάρονα.
Ο Βρεφονηπιακός Σταθμός Αρτέμιδας της ΚΕΚΠΑ – ΔΙΕΚ, αποτελεί δράση συγχρηματοδοτούμενη από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014 – 2020 στο πλαίσιο της δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ». Τελικός Δικαιούχος της δράσης είναι η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.). Ανάδοχος του έργου είναι η Κ.Ε.Κ.Π.Α. – Δ.Ι.Ε.Κ.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το