Τοπικά

Τα τροφεία στους Παιδικούς Σταθμούς του Δήμου Αλμυρού

Στα 40 ευρώ τον μήνα καθορίστηκαν τα τροφεία στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Αλμυρού.
Για όλα τα νήπια ανεξαρτήτου εισοδήματος γονέων θα καταβάλλεται το ποσό των 40,00 ευρώ τον μήνα. (συμπεριλαμβάνεται η σίτιση, πρωϊνό και μεσημεριανό γεύμα, τα είδη ατομικής καθαριότητας των νηπίων καθώς και η θέρμανση του σταθμού).
Όταν υπάρχουν αδέλφια (2 παιδιά) οι γονείς θα καταβάλουν 70,00 ευρώ και για τα δύο νήπια.
Οι τρίτεκνες οικογένειες θα καταβάλλουν το ποσό των 30,00 ευρώ τον μήνα. Οι πολύτεκνες οικογένειες θα καταβάλλουν το ποσό των 20,00 ευρώ τον μήνα για κάθε νήπιο που είναι γραμμένο στην δύναμη του σταθμού.
Απαλλάσσονται από την καταβολή τροφείων γονείς στους οποίους ο ένας εκ των δύο έχει αναπηρία 67% ανεξαρτήτου εισοδήματος. Το προσωπικό που εργάζεται στον Παιδικό Σταθμό θα καταβάλλει κανονικά τα ισχύοντα τροφεία για τα νήπια που είναι γραμμένα στον Παιδικό Σταθμό. Στις περιπτώσεις που και οι δύο γονείς είναι άνεργοι αποδεδειγμένα με κάρτα ανεργίας σε ισχύ (των οικονομικά αδυνάτων γονέων), ισχύει η καταβολή συμβολικού ποσού ύψους 10,00 € τον μήνα. Στις περιπτώσεις κατά τις οποίες οι υπηρεσίες στις οποίες εργάζονται οι γονείς τους χορηγούν χρήματα για τα τροφεία των νηπίων τους, τότε θα καταβάλλεται όλο το ποσό των επιχορηγούμενων τροφείων ανεξάρτητα με τον αριθμό των νηπίων που είναι γραμμένα στον σταθμό. Τα τροφεία θα καταβάλλονται από τους γονείς ή τους κηδεμόνες των νηπίων στον σταθμό το πρώτο 15νθήμερο του μήνα.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το