Τοπικά

Τα τρία πρόσωπα που διεκδικούν την δημοτική οργάνωση Βόλου στη Νέα Δημοκρατία “Θ”

νοδε

Έληξε χθες η προθεσμία για την υποβολή υποψηφιοτήτων για την θέση των εκπροσώπων και των προέδρων στις Δημοτικές Οργανώσεις της Νέας Δημοκρατίας,
των μελών των δημοτικών επιτροπών και των υπευθύνων ανά θεματικού τομέα δράσης της νομαρχιακής οργάνωσης.
Η προθεσμία έληξε χθες στις 8 το βράδυ και η Νομαρχιακή Εφορευτική Επιτροπή Μαγνησίας προχώρησε λίγο αργότερα στην ανακήρυξη των υποψηφιοτήτων.
Το ενδιαφέρον των «γαλάζιων» στελεχών για τις θέσεις στο κόμμα ήταν μεγάλο.
Την Κυριακή 3 Απριλίου θα γίνουν οι εκλογές από τις 10 το πρωί μέχρι τις 7 το απόγευμα για την ανάδειξη των νέων προέδρων των δημοτικών τοπικών οργανώσεων, των μελών των δημοτικών τοπικών επιτροπών και των αντιπροσώπων (συνέδρων) των νομαρχιακών οργανώσεων στο εθνικό συνέδριο.
Το έντονο ενδιαφέρον εστιάστηκε στους υποψηφίους προέδρους για τη Δημοτική Οργάνωση Βόλου, όπου υποψήφιοι είναι οι κ.κ. Δ. Βαίτσης, συνδικαλιστής της ΔΑΚΕ στην ΑΓΕΤ, Κ. Ζέρβας και Θ. Αθανασός.
Ο κ. Δ. Βαϊτσης φέρεται να υποστηρίζεται από τον βουλευτή Χ. Μπουκώρο, τον Σ. Κοκκίνη και τον Δ. Νταόπουλο που ενδιαφέρεται να θέσει υποψηφιότητα για πρόεδρος στη ΝΟΔΕ, ο Κ. Ζέρβας π. έμπορος στηρίζεται από την ομάδα του δημαρχείου Βόλου καθώς ο γιός του εκλέχθηκε σύμβουλος με τον Αχ. Μπέο, ενώ ο Θ. Αθανασός φέρεται να υποστηρίζεται από τον Γ. Καλτσογιάννη.
Στον Αλμυρό ένα πρόσωπο «κατεβαίνει» για τη δημοτική οργάνωση και είναι ο Τάκης Μπιζάτης.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το