Αθλητισμός

Τα παιδιά της Νίκης Βόλου μοιράστηκαν παιχνίδια, ευχές και χαμόγελα με τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου

Σε μια εορταστική και ζεστή ατμόσφαιρα, η Νίκη Βόλου, έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο προσφέροντας παιχνίδια, χαμόγελα και όμορφες στιγμές στα παιδιά που φιλοξενούνται στην Κιβωτό του Κόσμου.

Το Σάββατο 30 Δεκεμβρίου, παιδιά των ακαδημιών ποδοσφαίρου της ομάδας μας και αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών των Νέων Αθλητών, επισκέφτηκαν την Κιβωτό του Κόσμου στο Διμήνι και μοίρασαν παιχνίδια που είχαν συγκεντρώσει τις προηγούμενες ημέρες.

Τα παιδιά συνόδευαν, ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη του Γ.Σ.Β. «Η ΝΙΚΗ» Στέργιος Φάτσης, ο Γενικός Γραμματέας της Δ.Ε. Ποδοσφαίρου Γιώργος Κουτσούκης, ο υπεύθυνος ακαδημιών ποδοσφαίρου Άκης Σούγγαρης, ο Σάββας Παυλίδης, κι οι προπονητές  Φάντζιο Μπούις, Νίκος Σκουφογιάννης κι Αντρέας Γεωργίου.

Πραγματοποιήθηκε ξενάγηση στους χώρους κι ενημέρωση για το έργο του π. Αντωνίου και για τις δομές του Ιδρύματος.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Ερασιτέχνη Στέργιος Φάτσης, συνεχάρη τους υπεύθυνους για το έργο τους και τη βοήθεια που προσφέρουν στα παιδιά που φιλοξενούν.

Στην Κιβωτό του Κόσμου στο Βόλο, φιλοξενούνται περίπου 30 αγοράκια, ενώ συνολικά η Κιβωτός φροντίζει περί στα 600 παιδιά, ενώ λειτουργεί και καινούργιο πρόγραμμα για ανήλικες μητέρες με τα παιδιά τους.

Οι ακαδημίες ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, εύχονται σε όλους Καλή Χρονιά κι Ευτυχισμένο το 2018!

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το