Τοπικά

Τα παιδιά αιχμή στο bazaar «Ηλιοτρόπια»

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα ο απογευματινός καφές και το bazaar με χειροποίητες χριστουγεννιάτικες δημιουργίες, ημερολόγια και κοσμήματα στην αίθουσα της Λέσχης της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Αεροπορίας ΕΑΑΑ Παράρτημα Ν. Μαγνησίας.
Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενημέρωσης και των εορτών που πλησιάζουν, ο Παραγωγικός – Χειροτεχνικός Συνεταιρισμός Ατόμων με Αναπηρίες «Ηλιοτρόπια» διοργάνωσε χθες στην ΕΑΑΑ απογευματινό καφέ και bazaar με ελεύθερη είσοδο.

Πραγματοποιήθηκε χθες ο απογευματινός καφές και το bazaar του Συνεταιρισμού «Ηλιοτρόπια» με την παρουσία αρκετού κόσμου

Ο κ. Κλεάνθης Πράττος, απόστρατος της Πολεμικής Αεροπορίας, πρόεδρος του Παραγωγικού – Χειροτεχνικού Συνεταιρισμού Ατόμων με Αναπηρίες «Ηλιοτρόπια», πατέρας παιδιού με ειδικές ανάγκες, σημείωσε ότι ο Συνεταιρισμός αποτελείται από το Διοικητικό Συμβούλιο με πέντε άτομα και ότι ο ίδιος έχει αναλάβει την προεδρία από το 2014.
Όσον αφορά στην εκδήλωση και στον σκοπό της ο κ. Κλεάνθης Πράττος επισήμανε ότι «η εκδήλωση έχει σαν σκοπό να ενημερωθεί ο κόσμος, αυτοί που δεν μας ξέρουν, προκειμένου να βοηθήσουν στο bazaar που κάνουμε από πράγματα που έφτιαξαν τα παιδιά μας, τα έσοδα του οποίου πηγαίνουν στα παιδιά».

Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού «Ηλιοτρόπια» Κλεάνθης Πράττος

Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Συνεταιρισμός δεν είναι άμεσα βιοποριστικός, διότι υπάρχουν Εφορία κ.λπ., αλλά η εκδήλωση έγινε περισσότερο για τα παιδιά, ώστε να ικανοποιηθούν με ένα χαρτζιλίκι που θα πάρουν.
Ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού ευχαρίστησε την Ένωση Αποστράτων που παραχώρησε την αίθουσα.
Όπως ανακοινώθηκε στην εκδήλωση, «ήταν τιμή μας η επίσκεψή σας δείχνοντας έτσι την αγάπη και τη στήριξή σας στα μέλη του Συνεταιρισμού που καταβάλλουν μεγάλη προσπάθεια να είναι ισάξια μέλη της κοινωνίας μας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το