Τοπικά

Τα ονόματα των υποψηφίων καθηγητών ενόψει εκλογών για το ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας

Στις κάλπες θα προσέλθουν την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου οι καθηγητές του Νομού Μαγνησίας για την ανάδειξη των αιρετών μελών στο ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας αλλά και στο ΑΠΥΣΔΕ και στο ΚΥΣΔΕ. Οι κάλπες θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 5 το απόγευμα και η ψηφοφορία θα διεξαχθεί στο Παγκύπριο Διδακτήριο.
Την Τετάρτη δεν θα πραγματοποιηθούν μαθήματα στα σχολεία και αυτό ισχύει για όλες τις σχολικές μονάδες πανελλαδικά.
Οι εκλογές οργανώνονται από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας. Το ΠΥΣΔΕ είναι πενταμελές εκ των οποίων τα δύο μέλη εκλέγονται από τους καθηγητές.
Τέσσερις συνδυασμοί συμμετέχουν στις εκλογές για το ΠΥΣΔΕ Μαγνησίας. Οι συνδυασμοί και οι υποψήφιοι έχουν ως εξής:
-Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών το ψηφοδέλτιο που στηρίζει το Π.Α.ΜΕ.: Αργύρης Χρήστος του Κωνσταντίνου, Βλάχος Σπυρίδων του Βλασίου, Γεωργούδης Σταμάτιος του Χρήστου, Γούναρης Αθανάσιος του Σταύρου, Γρηγοράκης Χρήστος του Ευαγγέλου, Καραγεώργου – Βλαχάκη Χαρούλα του Σωτηρίου, Καραγιάννης Θεόδωρος του Λεωνίδα, Καρακαστανιάς Αθανάσιος του Θεοφάνη, Λαγού Μαρία του Γεωργίου, Λιόλιας Ιωάννης του Ευθυμίου, Μαρίνου Σοφία του Κωνσταντίνου, Μπάκα Αικατερίνη του Δημητρίου, Ξανθάκη Σοφία του Εμμανουήλ, Παπαγιαννίτσης Ηρακλής του Κωνσταντίνου, Ραμαντάνη Κυρατσώ (Κέρη) του Παναγιώτη, Τσακίρη Κωνσταντία (Ντίνα) του Δημητρίου, Χανόπουλος Δημήτριος του Ιωάννη.
-Ανεξάρτητη Ριζοσπαστική Κίνηση Καθηγητών Ν. Μαγνησίας: Γαλάνης Ιωάννης του Πελία, Καραντενίζη Ελένη του Ιωάννη, Καρνάβας Χρήστος του Ιωάννη, Κατσούρας Σταύρος του Αποστόλου, Λιάκος Ιωάννης του Αριστείδη, Μπατζούκη Κλεοπάτρα του Κωνσταντίνου, Παπαγεωργίου Νικόλαος του Γεωργίου, Παπαθανασίου Ευαγγελία (Βίλυ) του Πέτρου, Παρδαλίδης Θεολόγος του Ιωάννη, Σαμαράς Νικόλαος του Χριστοφόρου, Σαράφη Ασημένια του Αλεξάνδρου, Τσιρέπας Παντελής του Χρήστου, Τσιτούμη Διαλεκτή του Νικολάου, Τσουμπέκου Ευαγγελία του Δημητρίου, Χατζηαποστολίδου Άρτεμις του Ιωάννη.
-Δ.Α.Κ.Ε. Καθηγητών Δ.Ε. Δημοκρατική Ανεξάρτητη Κίνηση Καθηγητών Ν. Μαγνησίας: Γιαννουλή Μαρία του Στυλιανού, Κανταράκη Σοφία του Δημητρίου, Κοσμάς Χαράλαμπος (Χάρης) του Αποστόλου, Μιχαλόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου, Νάνου Δέσποινα του Σταματίου, Σταματάκη Αμαλία του Κωνσταντίνου, Χατζηκυριάκος Γεώργιος του Ελευθερίου.
-Ανεξάρτητη Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών: Ανδριανουπολίτης Κωνσταντίνος του Γεωργίου, Γαλούσης Ιωάννης του Αποστόλου, Ζάντζος Απόστολος του Κωνσταντίνου, Καναρίδη Μαρία του Γεωργίου, Μαντζώρου Βασιλική του Γεωργίου, Μοσχούδη Βασιλική του Σπυρίδωνα, Μπούτλας Δημήτριος του Γεωργίου, Ποδιάς Νικόλαος του Ματθαίου, Στεργιόπουλος Ιωάννης του Ρηγίνου, Χαλκιαδόπουλος Γεώργιος του Δημητρίου, Χατζηγιάννης Ιωάννης του Αθανασίου, Χατζηκυριάκου Σοφία του Χρήστου, Χίος Στυλιανός του Ιωάννη.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το