Πολιτισμός

«Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση» του Σωτήρη Τριανταφύλλου

 

Το βιβλίο του δημοσιογράφου και προέδρου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Σωτήρη Τριανταφύλλου «Τα ΜΜΕ και η δημοσιογραφία σε μετάβαση. Οι μεταβαλλόμενες συνθήκες εργασίας των δημοσιογράφων στην ψηφιακή εποχή», θα παρουσιαστεί στη Λάρισα και τον Βόλο.
Η παρουσίαση στη Λάρισα θα γίνει την Πέμπτη 25 Μαΐου, στις 19.00, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι Κώστας Αγοραστός, περιφερειάρχης Θεσσαλίας, Δημήτρης Γαλαμάτης, γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, και Σωτήρης Κέλας, πρόεδρος ΕΤΑΣ Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Χαιρετισμό θα απευθύνουν οι Γιώργος Τσιγκλιφύσης, πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας, και Τρύφων Τσάτσαρος, πρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο β’ αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών Γιάννης Σιούλας. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Η παρουσίαση στον Βόλο θα γίνει την Παρασκευή 26 Μαΐου, στο Μουσείο Πόλης Βόλου, στις 19.00. Για το βιβλίο θα μιλήσουν: Δωροθέα Κολυνδρίνη, αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας, Δημήτρης Γαλαμάτης, γενικός γραμματέας Επικοινωνίας και Ενημέρωσης, και Ανδρέας Βέγλης, καθηγητής του Τμήματος Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Γιώργος Τσιγκλιφύσης, πρόεδρος Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος – αντιπρόεδρος του ΕΤΑΣ Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας Δημήτρης Χορταργιάς. Η εκδήλωση είναι υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Μορφωτικού Ιδρύματος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας.
Σημειώνεται ότι η παρουσίαση του βιβλίου του Σωτήρη Τριανταφύλλου στον Βόλο και τη Λάρισα είχαν προγραμματιστεί να γίνουν στις αρχές του περασμένου Μάρτη, αλλά αναβλήθηκε λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το