Ελλάδα

Τα μυστικά e-mails για Ασφαλιστικό και ΦΠΑ

emails
ΤΟ «Έθνος της Κυριακής» αποκαλύπτει το περιεχόμενο των απόρρητων αναφορών μεταξύ Αθήνας και Θεσμών. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, στις ηλεκτρονικές επιστολές του ΔΝΤ αποτυπώνονται τα σημεία σύγκλισης σε ζητήματα όπως ο ΦΠΑ, τα «κόκκινα» δάνεια και η φορολογική διοίκηση, καθώς και οι αποστάσεις σε εργασιακά και Ασφαλιστικό. Ειδικά για το τελευταίο, η ελληνική πλευρά απάντησε ότι το αίτημα για περικοπές στις συντάξεις βασίζεται σε υπολογισμούς με λάθος στοιχεία…
Ενα ιδιότυπο μπρα-ντε-φερ μεταξύ κυβέρνησης και δανειστών με τη «διαρκή» αποστολή ηλεκτρονικών εσωτερικών εγγράφων που αποκαλύπτει σήμερα το «Εθνος της Κυριακής» και αφορά τον πυρήνα της διαπραγμάτευσης είναι σε εξέλιξη και «σφραγίζει» κάθε βήμα προς τον στόχο της αμοιβαία επωφελούς συμφωνίας.

Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με τα απανωτά μηνύματα, τις προειδοποιήσεις, τις απορρίψεις αιτημάτων, την επιμονή στην υπεράσπιση των «κόκκινων γραμμών» προκαλεί την άμεση αντίδραση συνήθως της ελληνικής πλευράς, που σπεύδει να πείσει παραθέτοντας αριθμούς και σαφή στοιχεία.

  • Λεπτομέρειες στην έντυπη έκδοση του Εθνους της Κυριακής

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το