Τοπικά

Τα μέλη της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου γιόρτασαν την νέα εβραϊκή χρονιά 5779

Πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτεμβρίου 2018 στο Κοινοτικό Κέντρο της Ισραηλιτικής Κοινότητάς Βόλου, το εορταστικό δείπνο για τον γιορτασμό της νέας εβραϊκής χρονιάς 5779.
Με την παρουσία τους τίμησαν την τελετή ο Μητροπολίτης Δημητριάδος & Αλμυρού κ. Ιγνάτιος και πολλοί φίλοι της Κοινότητάς.

Όπως τόνισε η διοίκηση της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου:
«Η ιδιαίτερα συμβολική παρουσία του Μητροπολίτη κ. Ιγνατίου και οι λόγοι που ανταλλάχτηκαν μεταξύ του Προέδρου της Ισραηλιτικής Κοινότητας Βόλου κ. Μαρσέλ Σολομών και του κ. Ιγνατίου, απηχούν την πολύ καλή συνεργασία, τον αλληλοσεβασμό και την αλληλοεκτίμηση που υπάρχει μεταξύ της Κοινότητας και της τοπικής Εκκλησίας.
Η συνεχής προσπάθεια εξωστρέφειας και διάδρασης της Κοινότητάς μας με την τοπική κοινωνία και τους φορείς, έχει συναντηθεί με την διαρκή δράση του Σεβασμιοτάτου εναντίον κάθε μορφής μισαλλοδοξίας και ρατσισμού.
Η συμβολική παρουσία του στο εορταστικό δείπνο και οι θερμοί του λόγοι, αποδεικνύουν την θέλησή του να συνεχίσει να κάνει πράξη τις επιταγές της αγάπης και της αλληλεγγύης προς όλους ανεξαιρέτως.
Η θερμή ανταπόκριση των φίλων της Κοινότητάς μας συμπλήρωσε μια βραδιά χαρούμενη και εορταστική, με ευχές για μια καλή και παραγωγική χρονιά για όλους.
Παράλληλα, ενδυνάμωσε την απόφαση της Κοινότητάς μας ,να συνεχίσει, σύμφωνα με τις δυνατότητες της, τις δράσεις επ΄ ωφελεία της τοπικής κοινωνίας».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το