ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Τζόκερ: Οι τυχεροί αριθμοί της κλήρωσης

Ελλάδα

Σεισμός 4,6 Ρίχτερ στη νότια Πελοπόννησο

Ελλάδα

Ηττήθηκε η Νίκη Βόλου από τον Μακεδονικό

Αθλητισμός

«Έφυγε» από τη ζωή 37χρονη Βολιώτισσα

Τοπικά

Βουτιά θανάτου για 23χρονο στην Τούμπα

Ελλάδα

Και πάλι απών ο Δήμος Βόλου

Παραπολιτικά

Στη Σκιάθο ξεκαθαρίζει το τοπίο

Παραπολιτικά

Πρέπει να φοβόμαστε το ουδετερόθρησκο κράτος;

Άρθρα

Για τον Κ. Πρίντζο, ένα χρόνο μετά

Άρθρα

Τοπικά

Τα μανιτάρια «γιορτάζουν» στη Μακρυράχη με την στήριξη της Περιφέρειας

18ος Ρήγειος Δρόμος και εκδήλωση που αφορά στα μανιτάρια, είναι οι εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν, το Σάββατο 13 και την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018 στη Μαγνησία, με τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Συγκεκριμένα, ο Σύλλογος Απανταχού Μακρυραχιωτών «ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΝΙΣΚΕΡΗΣ» και η Περιφέρεια Θεσσαλίας, συνδιοργανώνουν εκδήλωση που αφορά στα μανιτάρια, που θα πραγματοποιηθεί στην Μακρυράχη από 13 έως 14 Οκτωβρίου 2018.
Σε δηλώσεις της η Αντιπεριφερειάρχης Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη τόνισε: «Η γιορτή έχει ως σκοπό να ενημερώσει τον κόσμο για τα βασικά και απαραίτητα μαθήματα μανιταρογνωσίας. Καλούμε όλους να παρευρεθούν σε αυτή την πολύ όμορφη γιορτή που η Περιφέρεια στηρίζει και να μάθουμε όλα τα απαραίτητα για τα μανιτάρια». Μετά την πρώτη επιτυχημένη διήμερη εκδήλωση του 2017, ο σύλλογος συνεχίζει ευελπιστώντας αυτή η εκδήλωση να γίνει θεσμός και να αναδειχθεί η πορεία της Μακρυράχης στο πέρασμα του χρόνου, η ιστορία και ο πολιτισμός της, με σκοπό οι επόμενες γενιές να γνωρίσουν τον τόπο τους, συμβάλλοντας και στην τουριστική προβολή της περιοχής.

Ο Δήμος Ρήγα Φεραίου, ο Γυμναστικός Σύλλογος Βελεστίνου, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Βόλου και η Περιφέρεια Θεσσαλίας συνδιοργανώνουν τον «18ο Ρήγειο Δρόμο», που θα πραγματοποιηθεί στο Βελεστίνο Μαγνησίας την Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018.
Στο Δήμο Ρήγα Φεραίου αποτελεί θεσμό ο αγώνας «Ρήγειος Δρόμος» ο οποίος πραγματοποιείται τα τελευταία 17 χρόνια και προσελκύει άτομα όλων των ηλικιών, ενώ συμμετέχουν δρομείς και σύλλογοι από όλη την Μαγνησία. Σύμφωνα με την Αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας και Σποράδων κ. Κολυνδρίνη, «Η εκδήλωση αποτελεί σημαντικό γεγονός για το νομό μας από πολιτιστική και αθλητική άποψη αφού οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να θαυμάσουν τα τοπία, να γνωρίσουν από κοντά τις ομορφιές της περιοχής».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο

Μοιραστείτε το