Θ Plus

Τα Lurpak μαγειρέματα στον Βόλο -Το ταξίδι τελειώνει με το event της Παρασκευής στο Ξενία

Τα Lurpak μαγειρέματα βρίσκονται στον Βόλο από προχθές με επισκέψεις σε σπίτια, αλλά και σούπερ μάρκετ στο πολεοδομικό συγκρότημα.

Όπως σημειώνεται, μεταξύ άλλων, «ζούμε σε μια χώρα που λατρεύει το καλό φαγητό και τη μαγειρική. Με τα μοναδικά υλικά που βγάζει ο τόπος μας και συνταγές που κρατάνε χρόνια, η ελληνική κουζίνα είναι πρώτα στην καρδιά μας και μετά στην κατσαρόλα μας. Αλλά το καλό φαγητό δεν είναι μόνο αυτό. Είναι η αγάπη που βάζουμε κάθε μέρα στο σπιτικό μας τραπέζι και το πάθος για μια μαγειρική που μπορεί να γίνει ακόμα πιο απολαυστική με τον πιο απλό τρόπο: Με μια κουταλιά Lurpak. Για αυτό γυρίζουμε όλη την Ελλάδα μαγειρεύοντας σε σπίτια καθημερινές συνταγές προσθέτοντας την επιπλέον νοστιμιά που μόνο το Lurpak μπορεί να χαρίσει στα φαγητά ή τα γλυκά».

Η «Θ» βρέθηκε χθες σε κεντρικό σούπερ μάρκετ του Βόλου συναντώντας τον κ. Αλέξανδρο Παπανδρέου που τόνισε ότι «ο κόσμος του Βόλου μας έχει αγκαλιάσει με πολλή ζεστασιά και το βλέπουμε από τις πρώτες ημέρες που κάνουμε τις υπογραφές των βιβλίων στα σούπερ μάρκετ, αλλά και στο πρώτο σπίτι που πήγαμε χθες (σ.σ. προχθές) και θα ακολουθήσουν άλλα δύο σπίτια σήμερα (σ.σ. χθες)».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «μοιράζουμε τις συνταγές μας, τα tips μας, τα μυστικά της μαγειρικής και περνάμε πάρα πολύ όμορφα».
Ο Αλέξανδρος Παπανδρέου επισήμανε ότι «το Lurpak είναι ένα βούτυρο από 100% αγελαδινό γάλα και αυτό βοηθά πάρα πολύ στο κομμάτι της μαγειρικής, αλλά και στη ζαχαροπλαστική, ώστε να έχουμε πάρα πολύ γευστικές συνταγές. Ακόμα και με μία κουταλιά Lurpak στην αρχή του φαγητού και μαζί με λίγο ελαιόλαδο μπορεί να κάνει τη διαφορά».

Όσον αφορά στο event της Παρασκευής στο Ξενία Βόλου ο ίδιος ανέφερε πως «εκεί θα βρίσκεται ο κόσμος που έχουμε επισκεφτεί τα σπίτια του. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον, διότι όλες οι κυρίες θα φέρουν τα φαγητά που έχουμε μαγειρέψει στα σπίτια τους και η κάθε μία θα δοκιμάσει φαγητά από τις άλλες κυρίες, που αποτελεί το ένα σκέλος. Το δεύτερο σκέλος θα περιλαμβάνει ένα μενού που θα έχουμε ετοιμάσει εμείς. Θα φάμε και θα δοκιμάσουμε, ενώ αποκορύφωμα θα είναι τα γλυκά του πολύ καλού μου φίλου του Στέλιου Παρλιάρου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το