Παραπολιτικά

Τα είχαν “βρει”

Το οικόπεδο του Νοσοκομείου στη συμβολή των οδών Ογλ και 28ης Οκτωβρίου ανήκει στο Νοσοκομείο, το οποίο σύμφωνα με τον πρόεδρό του πρέπει να νοικιαστεί για να αποφέρει έσοδα στο ίδρυμα. Για να νοικιαστεί το οικόπεδο σε ιδιώτη ο οποίος θα το λειτουργήσει ως χώρο στάθμευσης, έπρεπε να καθαριστεί και ο πρόεδρος δήλωσε ότι κάλεσε τον δήμο Βόλου να το πράξει.
Μέχρι εδώ όλα καλά. Το οικόπεδο καθαρίστηκε, στρώθηκε με πίσσα από τον Δήμο και ελεύθερα παρκάρει μέσα σε αυτό όποιος θέλει.
Ο πρόεδρος του Νοσοκομείου υποστηρίζει ότι κάλεσε τον δήμο μόνο για να καθαρίσει το οικόπεδο, ενώ ο δήμαρχος Βόλου δήλωσε σήμερα ότι “μπούκαρε” μέσα στο οικόπεδο χωρίς καμία συνεννόηση, το καθάρισε και το άφησε ελεύθερο να παρκάρει όποιος θέλει μέχρι να διεξαχθεί ο διαγωνισμός του Νοσοκομείου. Ο Δήμος, σύμφωνα με τον δήμαρχο, θα μετέχει στον διαγωνισμό του Νοσοκομείου για την ενοικίαση του οικοπέδου, που θα χρησιμοποιηθεί ως χώρος στάθμευσης.
Ο Δήμος μάλιστα θα τοποθετήσει υπάλληλο στο χώρο και ο κάθε πολίτης θα μπορεί να τον χρησιμοποιεί για δύο ώρες. Το δήλωσε ο ίδιος ο κ. Μπέος.
Το συμπέρασμα είναι ένα: Το οικόπεδο καθαρίστηκε από τον δήμο προκειμένου να το χρησιμοποιήσει ως χώρο στάθμευσης, με τις ευλογίες του προέδρου του Αχιλλοπούλειου.
Το αποτέλεσμα του διαγωνισμού που θα πραγματοποιηθεί για την εκμετάλλευση του χώρου, θα “σφραγίσει” και τις υποψίες.
Τουλάχιστον πριν ο δήμαρχος και ο πρόεδρος του Αχιλλοπούλειου αποφασίσουν να ενεργήσουν μυστικά και παρακάμπτοντας τις διαδικασίες, ας συνεννοηθούν για όσα θα υποστηρίζουν δημοσίως…

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το