Αθλητισμός

Τα είπαν σε καλό κλίμα ΠΑΕ Νίκη και Δήμος Βόλου για τη μεταξύ τους συνεργασία

Συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα είχε με τον Δήμο Βόλου η ΠΑΕ Νίκη και η μεταξύ τους συνεργασία θα συνεχιστεί. Μεγάλη ήταν η εκπροσώπηση των ανθρώπων της βολιώτικης ομάδας στην υπογραφή αντιτύπων του βιβλίου που γράφτηκε για τη Νίκη.
Άψογη ήταν η συνεργασία που είχε η ΠΑΕ Νίκη με τον Δήμο Βόλου την περίοδο που μόλις ολοκληρώθηκε. Θυμίζουμε ότι οι «κυανόλευκοι» είχαν υπογράψει σύμβαση με τη Δημοτική Αρχή για τη χρήση του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης στην αρχή της αγωνιστικής χρονιάς η οποία τηρήθηκε κατά γράμμα και από τις δύο πλευρές.
Ωστόσο η συνεργασία της ΠΑΕ Νίκη με τον Δήμο Βόλου δεν σταματά εδώ. Οι υποχρεώσεις της ομάδας συνεχίζονται και όπως όλα δείχνουν θα συνεχιστεί και η μεταξύ τους συνεργασία και την επόμενη σεζόν.

Μάλιστα χθες το πρωί ο Ρήγας Στύλας είχε συνάντηση με τον Ανδρέα Ζέρβα. Ο τεχνικός διευθυντής της ΠΑΕ Νίκη και ο πρόεδρος του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα όσον αφορά το γηπεδικό, ενώ συζητήθηκαν και ευρύτερα θέματα.
Ο κ. Ζέρβας εμφανίστηκε ιδιαίτερα θετικός και τόνισε ότι ο Δήμος Βόλου θα εξακολουθήσει να στέκεται αρωγός στη Νίκη, όπως και σε όλες τις ομάδες της Μαγνησίας, ενώ ο κ. Στύλας ευχαρίστησε θερμά τόσο τον ίδιο τον πρόεδρο, όσο και τον Δήμο Βόλου για τη μέχρι τώρα συνεργασία, η οποία θα συνεχιστεί και την ερχόμενη περίοδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι τους δύο άνδρες συνδέει στενή φιλία πολλών ετών και είχαν την ευκαιρία να θυμηθούν και αρκετές στιγμές από το παρελθόν.

Αμέσως μετά την παραπάνω συνάντηση η ΠΑΕ Νίκη εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της προς τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ του Δήμου Βόλου. Το κείμενο έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924 ευχαριστεί τον ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ Δήμου Βόλου για την παραγωγική συνεργασία, στο πλαίσιο της παραχώρησης του Δημοτικού Σταδίου της Νεάπολης Βόλου στην ομάδα μας για την αγωνιστική περίοδο 2019-20, ύστερα από συμφωνία και υπογραφή σχετικής σύμβασης».

Έντονη παρουσία της Νίκης στο βιβλίο του Θ. Βογιατζή

Στ. Βεργέτης και Β. Βενέτης στην εκδήλωση για το βιβλίο του Θ. Βογιατζή

Τέθηκε σε κυκλοφορία το βιβλίο που είναι αφιερωμένο στη Νίκη. Τίτλος του είναι «Η Νίκη μας και πάλι πρωτάθλημα θα πάρει» και συγγραφέας είναι ο Θανάσης Βογιατζής.
Ο Βολιώτης δημοσιογράφος πραγματοποίησε εκτενή έρευνα και καταγράφει πολλά στοιχεία και μαρτυρίες για την ιστορία της Νίκης από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα. Μάλιστα βρέθηκε στο βιβλιοπωλείο «Πλαστελίνη», όπου υπέγραψε αντίτυπα του βιβλίου.
Παρόντες στην εκδήλωση ήταν στελέχη της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής Νίκης, καθώς και φίλοι του ιστορικού συλλόγου. Πιο συγκεκριμένα την ΠΑΕ εκπροσώπησαν ο αντιπρόεδρος Βασίλης Βενέτης, ο τεχνικός διευθυντής Ρήγας Στύλας, ο εκπρόσωπος Τύπου Κώστας Καραγεωργόπουλος και ο προπονητής Στάικος Βεργέτης, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν τόσο με τον συγγραφέα, όσο και με τους φιλάθλους που έδωσαν το «παρών».

Σήμερα ολοκληρώνεται το διήμερο καμπ
Άρχισε χθες και ολοκληρώνεται σήμερα το καμπ ποδοσφαίρου που διοργανώνει η ΠΑΕ Νίκη. Τα παιδιά προπονούνται υπό τις οδηγίες του Στάικου Βεργέτη και σκοπός του είναι να επανδρωθούν οι ομάδες της υποδομής του βολιώτικου συλλόγου από ταλέντα που προέρχονται από τη Μαγνησία.
Τα δοκιμαστικά αφορούν ποδοσφαιριστές που έχουν γεννηθεί από το 2004 ως το 2006 και διεξάγονται στο «Π. Μαγουλάς». Τα παιδιά καλούνται να βρίσκονται στο γήπεδο σήμερα στις 7.30 το πρωί.

Κεντρική φωτό: Από τη συνάντηση του Ρ. Στύλα με τον Α. Ζέρβα

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το