Τοπικά

Συζήτηση για θέματα ενδοοικογενειακής βίας από τον Εκπολιτιστικό Σύλλογο Κορώπης

Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Κορώπης-Μαγνησίας, στο πλαίσιο του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας διοργανώνει ομιλία στον χώρο του Πολιτιστικού Συλλόγου Κορώπης (δίπλα στην εκκλησία) με τίτλο «Ενημέρωση-Συζήτηση για θέματα Βίας», την Κυριακή 8 Μαρτίου, στις 11.30 το πρωί.
Ομιλήτρια θα είναι η Βασιλική Μακρυγιάννη, κοινωνική λειτουργός στον «Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου» στο πλαίσιο της ενημέρωσης-ευαισθητοποίησης των πολιτών για θέματα ενδοοικογενειακής βίας.
Ο «Ξενώνας Φιλοξενίας Γυναικών Θυμάτων Βίας του Δήμου Βόλου» στηρίζει τη σύγχρονη γυναίκα ώστε να μην «διαλυθεί» από περιπτώσεις ενδοοικογενειακής βίας ή άλλης μορφής κακοποίησης, αλλά αντίθετα να μετατραπεί σε «κάτι μοναδικό και υπέροχο». Είναι έργο ενταγμένο στο Ε.Π «ΘΕΣΣΑΛΙΑ 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (Ε.Κ.Τ).
Οι παραπομπές στον Ξενώνα γίνονται μέσω της Γραμμής SOS 15900 όλο το εικοσιτετράωρο, της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου και των Συμβουλευτικών Κέντρων Γυναικών. Η διεύθυνση και το τηλέφωνο του Ξενώνα παραμένουν απόρρητα για λόγους ασφαλείας των φιλοξενουμένων γυναικών και των παιδιών τους. Προκειμένου να υπάρχει καλύτερη συνεννόηση για τη διεκπεραίωση των παραπομπών, καθώς και για τυχόν ερωτήσεις ή διευκρινήσεις, μέσο επικοινωνίας είναι το παρακάτω email : [email protected]

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το