Τοπικά

Σύσταση θέσης για την πρώην ΑΝΕΒΟ θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου 

Απόφαση για τη σύσταση προσωρινών προσωποπαγών θέσεων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μετά τη λύση της Αναπτυξιακής Εταιρείας Βόλου (ΑΝ.Ε.ΒΟ. Α.Ε.) θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου, το οποίο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Δευτέρα 23 Ιουλίου (6 μ.μ.). Να αναφερθεί ότι προ μηνών το Δ.Σ. Βόλου αποφάσισε ομόφωνα να προχωρήσει σε εκκαθάριση και λύση της ΑΝΕΒΟ, διότι κρίθηκε αδύνατη η εξακολούθηση λειτουργίας με την υπάρχουσα μετοχική σύνθεση, σε συνδυασμό με τον σκοπό που εξυπηρετεί. Η εταιρεία ΑΝΕΒΟ Α.Ε. απασχολεί μόνο ένα άτομο με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου, το οποίο με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου μπορεί να μεταφερθεί με την ίδια σχέση εργασίας στον Δήμο Βόλου και να καταταγεί σε προσωποπαγή θέση, αντίστοιχη των τυπικών προσόντων του, λαμβανομένης υπόψη της προϋπηρεσίας του για τη μισθολογική και βαθμολογική του κατάταξη.
Στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου της ερχόμενης Δευτέρας περιλαμβάνονται προς συζήτηση μεταξύ άλλων και τα παρακάτω θέματα:
Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών της «Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης» της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ του Δήμου Βόλου και του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ, λήψη απόφασης για την έγκριση διενέργειας προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος για τις εγκαταστάσεις του Δήμου Βόλου, συνδυαστικά με συμβουλευτικές υπηρεσίες ενεργειακής διαχείρισης και την εκκίνηση διεθνή ανοικτού διαγωνισμού.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το