Τοπικά

Σύσκεψη προετοιμασίας για τα εγκαίνια του Εργαστηρίου Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών στο 1ο ΕΠΑΛ Ν. Ιωνίας

Σε οργανωτική σύσκεψη συμμετείχαν σήμερα, Τετάρτη 26/2/2020, στο 1ο ΕΠΑ.Λ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας ο Προϊστάμενος Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας κ. Σ. Σαβελίδης, ο διευθυντής του σχολείου κ. Δ. Κόκκινος, οι υποδιευθυντές του σχολείου κ. Μ. Κολυμένου και κ. Π. Τουλιάτος, ο Τομεάρχης Μηχανολογίας του 2ου Ε.Κ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας κ. Α. Καμπέρης, ο Διοικητής του 307 ΠΕΒ Σχης Ι. Καπελλαρίδης, ο Λγός Α. Κουτσώνας, ο υπεύθυνος εργαστηρίου κ. Δ. Παρδάλης και η εκπαιδευτικός κ. Χ. Τσαμτσάκη.

Η σύσκεψη αφορούσε στη διοργάνωση των εγκαινίων του Εργαστηρίου Μηχανοσυνθετών Αεροσκαφών η οποία πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο σχολικό συγκρότημα Φυτόκου από το 1ο ΕΠΑ.Λ. και το 2ο Ε.Κ. Νέας Ιωνίας Μαγνησίας την Παρασκευή 20/3/2020.

Η συγκεκριμένη ειδικότητα άρχισε να λειτουργεί κατά το παρόν σχολικό έτος έχοντας εξασφαλίσει σημαντική υποστήριξη σε παροχή εκπαιδευτικού υλικού από το 307 ΠΕΒ, την Σχολή Εκπαίδευσης Τεχνητών Αεροπορικού Υλικού (ΣΕΤΑΥ) και την Πολεμική Αεροπορία (113 ΠΜ – 359ΜΑΕΔΥ).

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης συζητήθηκαν θέματα τα οποία αφορούσαν στην οργάνωση της εκδήλωσης και πάντα με γνώμονα τη βέλτιστη συνεργασία των εμπλεκόμενων μερών. Να σημειωθεί εξάλλου ότι όλη η προσπάθεια για την ίδρυση της νέας ειδικότητας ξεκίνησε μετά την κοινή διαπίστωση της ανάγκης για εξωστρέφεια, τόσο των Ενόπλων Δυνάμεων όσο και των Σχολικών Μονάδων, με σκοπό την ωφέλεια των δύο μερών αλλά και της τοπικής κοινωνίας.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το