Τοπικά

Σύσκεψη και συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου για την κατανομή χώρων προβολής ενόψει εκλογών

Κοινή σύσκεψη για την επίτευξη συμφωνίας για την κατανομή των χώρων προβολής, καθώς επίσης και τον καθορισμό του τρόπου χρήσης αυτών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα σε απόφαση υπουργού Εσωτερικών, θα πραγματοποιηθεί σήμερα Δευτέρα 6 Μαΐου (10 π.μ.) στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου. Σχετική απόφαση θα λάβει το Δημοτικό Συμβούλιο, που θα συνεδριάσει σήμερα στις 2 μ.μ.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων ή των συνασπισμών συνεργαζομένων κομμάτων που μετέχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και τους επικεφαλής των συνδυασμών υποψήφιους δημάρχους ή υποψήφιους περιφερειάρχες ή τους εκπροσώπους των συνδυασμών τους, τους εκπροσώπους των συνδυασμών των κοινοτικών εκλογών, καθώς και μεμονωμένους υποψήφιους που μετέχουν στις εκλογές της 26ης Μαΐου για την ανάδειξη των νέων δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών αρχών.

Όπως προαναφέρθηκε, μοναδικό θέμα της σύσκεψης θα είναι η επίτευξη συμφωνίας για την κατανομή των χώρων προβολής, καθώς επίσης και ο καθορισμός του τρόπου χρήσης αυτών, κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην αντίστοιχη απόφαση του υπουργού Εσωτερικών.
Να αναφερθεί ότι οι εκπρόσωποι που θα συμμετέχουν στη σύσκεψη θα πρέπει να είναι εγγράφως διαπιστευμένοι από το πολιτικό κόμμα ή συνασπισμό πολιτικών κομμάτων, ή τους συνδυασμούς υποψήφιων των δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών εκλογών, που εκπροσωπούν.
Στις 14.00, θα συγκληθεί το Δημοτικό Συμβούλιο Βόλου με μοναδικό θέμα «Διάθεση δημοτικών χώρων στα κόμματα ή στους συνασπισμούς συνεργαζόμενων κομμάτων, στους συνδυασμούς των υποψήφιων των δημοτικών, κοινοτικών και περιφερειακών εκλογών και στους μεμονωμένους υποψήφιους των κοινοτικών εκλογών για την προεκλογική προβολή τους, ενόψει των επικείμενων εκλογών της 26ης Μαΐου».

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το