Τοπικά

Σύσκεψη για την επίσπευση των προσκλήσεων του Προγράμματος «Θεσσαλία» για έργα υγείας – Δημ. Κουρέτας προς φορείς: Ανεβάστε ταχύτητες

Συνάντηση εργασίας με σκοπό την επιτάχυνση της διαδικασίας των προσκλήσεων του Προγράμματος «Θεσσαλία» 2021-2027 που αφορούν «Υποδομές και εξοπλισμοί Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας (Νέα Έργα)» και «Κινητές μονάδες για παροχή υπηρεσιών δημόσιας υγείας» πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Θεσσαλίας, παρουσία των αρμοδίων φορέων.

Ο Περιφερειάρχης αφού ενημερώθηκε αναλυτικά για τις ενέργειες στις οποίες έχουν προβεί μέχρι στιγμής οι φορείς για την ολοκλήρωση των φακέλων, ζήτησε από όλους να ανεβάσουν ταχύτητες ώστε να απορροφηθούν άμεσα οι πόροι του ΕΣΠΑ και να προχωρήσουν σημαντικά έργα στον τομέα της υγείας στη Θεσσαλία, έργα τα οποία έχει ανάγκη η κοινωνία.
Στη συνάντηση συμμετείχαν στελέχη της Διαχειριστικής Αρχής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, οι Αντιπεριφερειάρχες Υγείας κ. Βαγγέλης Αποστόλου και Τεχνικών έργων κ. Απόστολος Καναβός, εκπρόσωπος της 5ης ΥΠΕ, οι διοικητές των τεσσάρων νοσοκομείων της Θεσσαλίας, εκπρόσωπος του ΕΚΑΒ, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Προηγούμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το