Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Δήμαρχος ξεπέρασε τον εαυτό του σε χυδαιότητα, ανοησία και εμπάθεια εναντίον του Πανεπιστημίου

Μετά το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του δημάρχου Βόλου Α. Μπέου ο οποίος σε τηλεοπτική του συνέντευξη δήλωσε για την Πρυτανεία και τους καθηγητές του Πανεπιστημίου: Στο ίδιο επίπεδο με τον Λιγνάδη και τον Κιμούλη είστε και τους χαρακτήρισε ως υποστηρικτές του Δημήτρη Κουφοντίνα. Είπε επίσης ότι δεν  μπορούν να φορούν ρόμπες και να το παίζουν μάγκες και δήλωσε επίσης ότι οι καθηγητές “Βαθμολογούν ανάλογα με το πώς τους χαμογελούν οι φοιτήτριες». Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ:

Αυτή την φορά ο Δήμαρχος του Βόλου κατάφερε το απίστευτο. Ξεπέρασε τον ίδιο τον εαυτό του σε χυδαιότητα, ανοησία και εμπάθεια με την επίθεση που έκανε σε βάρος των μελών της τοπικής Ακαδημαϊκής Κοινότητας και του θεσμού που αποτελεί κέντρο της πνευματικής ζωής της πόλης, εστία δημιουργίας αναπτυξιακών προτάσεων και βασικό πνεύμονα της τοπικής οικονομίας, δηλαδή το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας. Όλοι οι κοινωνικοί φορείς- όλα τα πολιτικά κόμματα οφείλουν να καταδικάσουν τις αθλιότητες της Δημοτικής Αρχής που στρέφονται ενάντια στη πόλη και την ιστορία της.

Πιστεύουμε ότι περαιτέρω σχόλια είναι περιττά, τον παραδίδουμε στην κρίση της κοινωνίας του Βόλου” . Η ανακοίνωση υπογράφεται από τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τη Νομαρχιακή και τη Νεολαία του κόμματος.

 

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το