Ελλάδα

ΣΥΡΙΖΑ: Όνειρο θερινής νυκτός τα περί επανόδου της ΝΔ στην εξουσία

syriza

Όνειρo θερινής νυκτός χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ την πεποίθηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης για επάνοδο στην εξουσία, με αφορμή συνέντευξη που παραχώρησε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Βρούτσης στο ραδιοφωνικό σταθμό Real FM.

Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο της ΝΔ πως με τα όσα είπε δεν κατάφερε να τηρήσει ούτε τα προσχήματα καθώς παρουσίασε το πολιτικό σχέδιο που είχε εκπονήσει το κόμμα του για την περίφημη αριστερή παρένθεση ως το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Συστήνουμε στον κ. Βρούτση, να είναι πιο προσεκτικός όταν αναφέρεται στις… παρενθέσεις, καθώς είναι γνωστό σε όλους ποιοι εκπονούσαν και ποιοι εξακολουθούν να εκπονούν τέτοια σχέδια.

Στην περίπτωση λοιπόν που ο πρώην υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά έχει ασθενική μνήμη, του υπενθυμίζουμε πως η κυβέρνηση του ήταν αυτή που παρέδωσε τα ταμεία του κράτους τον Ιανουάριο του 2015 με έλλειμμα 516 εκατομμυρίων ευρώ», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτόχρονα, το κόμμα απευθυνόμενο στον κ. Βρούτση αναφέρει πως «η κυβέρνηση του ήταν αυτή που αρνήθηκε τη εξάμηνη παράταση του προγράμματος που είχαν προτείνει από την ΕΕ, με μοναδικό σκοπό την μεθόδευση της ασφυξίας της χώρας» και ακόμη πως «ο κ. Βρούτσης και το κόμμα του ήταν αυτό που καλούσε την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ να υπογράψει “ό,τι μας δώσουν”, που καλούσε τον ελληνικό λαό να πει “Ναι” στο δημοψήφισμα».

«Θα μπορούσαμε να υπενθυμίσουμε πολλά ακόμα για τα πεπραγμένα της ΝΔ καθώς, όπως φαίνεται, τα όνειρα θερινής νυκτός για επάνοδο στην εξουσία έχουν επηρεάσει τη μνήμη του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Σε κάθε περίπτωση, οι πολίτες έχουν και μνήμη και κρίση, παρά τις απελπισμένες προσπάθειες που κάνει η ΝΔ για να ξεχάσουν τα πεπραγμένα της» σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Πηγή:Newsroom ΔΟΛ
Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το