Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μπέος είναι προσβολή για την πόλη και κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της

Η επίθεση στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο του δημάρχου Α. Μπέου στα τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ , στους δημοτικούς συμβούλους και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης , προκάλεσαν την έντονη αντίδραση της Νομαρχιακής Επιτροπής του κόμματος . Η Νομαρχιακή κάνει λόγο για παραλήρημα και και δηλώνει πως ο Α. Μπέος είναι προσβολή για την πόλη και κίνδυνος για το παρόν και το μέλλον της . Η ανακοίνωση:

“Το νέο παραλήρημα του Μπέου εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ και γενικότερα των προοδευτικών δυνάμεων της πόλης στην χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, αποδεικνύει για ακόμη μία φορά πως δυστυχώς ο Βόλος έχει έναν δήμαρχο, οι επιλογές του οποίου αποτελούν προσβολή για την ιστορία της πόλης και κίνδυνο για το παρόν και το μέλλον της.
Η συκοφαντική του θέση, ότι η πόλη μας δεν ενισχύθηκε οικονομικά από τις κυβερνήσεις με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ, αποτελεί αντιστροφή της πραγματικότητας.
Η αλήθεια είναι ότι τις ελάχιστες φορές που η διοίκηση Μπέου κατάφερε να προχωρήσει κάποιο έργο, αυτό χρηματοδοτήθηκε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ του υπουργείου Εσωτερικών , ενώ νωπή είναι ακόμη η προσπάθεια του Μπέου να οικειοποιηθεί τα έργα που προγραμματίστηκαν και υλοποιήθηκαν από το υπουργείο Δημοσίων Έργων, όπως πχ οι κυκλικοί κόμβοι.
Αυτή η απρόκλητη επίθεση του Μπέου στο κόμμα μας συνιστά εξόφληση ενός ακόμη γραμματίου από αυτά που τον συνδέουν με την ΝΔ, την οποία καλούμε για μια ακόμη φορά να ξεκαθαρίσει την θέση της σχετικά και με τις πρόσφατες χυδαιότητες του Μπέου.
Φυσικά δεν έχουμε ψευδαισθήσεις, αφού όπως όλη η πόλη, γνωρίζουμε πως ο Μπέος κάνει την βρώμικη δουλειά για την ΝΔ.
Είναι χαρακτηριστικό πως για την πολιτική της κυβέρνησης της ΝΔ που ευνοεί το λόμπι των σκουπιδιών, τους μεγαλοεργολάβους, το ξήλωμα της αυτοδιοίκησης με ολοένα και περισσότερη ιδιωτικοποίηση, ο Μπέος δεν έχει πει το παραμικρό.
Παίζοντας τον ρόλο του κατατρεγμένου σε παλιά ελληνική ταινία επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ και το «σάπιο πολιτικό σύστημα» που μέχρι και τα οικονομικά του έκανε φύλλο και φτερό.
Αυτό που του διέφυγε βέβαια, είναι πως η ΑΑΔΕ είναι ανεξάρτητη αρχή.
Να θυμίσουμε τέλος, πως αυτός μαζί με πλειάδα άλλων απαλλάχθηκαν τελικώς από οριστικούς ελέγχους, λόγω παρέλευσης του χρονικού ορίου, όπως ορίζει η ελλειμματική νομοθεσία”

 

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το