Τοπικά

ΣΥΡΙΖΑ -Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας: Καταδικάζουμε την απρόκλητη επίθεση εναντίον του Γιάννη Μάγγου

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καταδικάζουν τα επεισόδια που σημειώθηκαν στα δικαστήρια και την επίθεση στον Γιάννη Μάγγο κι όπως αναφέρουν:

Εκφράζουμε τη διαμαρτυρία μας και την έντονη καταδίκη μας για τις συνθήκες ακραίας αστυνομοκρατίας στη δίκη που διεξαγόταν σήμερα(χθες) το πρωί για τον υπόθεση του θανάτου του Βασίλη Μάγγου. Αυτή περιλάμβανε χρήση χημικών και σωματικής βίας μέχρι και τον τραυματισμό του Γιάννη Μάγγου, πατέρα του Βασίλη Μάγγου, από αστυνομικούς. Ακόμη και ένα όπλο έπεσε στο οδόστρωμα, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για την ασφάλεια των πολιτών.
Είναι τραγικό μια δίκη που αφορά ένα περιστατικό ακραίας αστυνομικής αυθαιρεσίας, που συνέβαλε στον θάνατο διαδηλωτή, να διεξάγεται σε συνθήκες αστυνομικού κλοιού και τρομοκράτησης των αλληλέγγυων πολιτών.
Ο κρατικός αυταρχισμός και η επαναφορά στις συνθήκες της δεκαετίας του ΄50 είναι το τελευταίο καταφύγιο μιας κυβέρνησης σε πανικό, λίγους μήνες πριν την οριστική ήττα της.
Με την ΝΔ στην κυβέρνηση βρίσκονται σε διαρκή κίνδυνο όχι μόνο η Παιδεία, η Υγεία, οι δημόσιες υποδομές, η ασφάλεια των πολιτών, το εισόδημα τους, αλλά και η ίδια η Δημοκρατία.

Προηγούμενο ΆρθροΕπόμενο Άρθρο
Μοιραστείτε το